1 april 2010

Resan är bokad!

Nu äntligen är sommarsemestern bokad. Jippii! Direkt efter midsommar bär det av och vem vet om jag kommer tillbaka alls... haha. Nej, jag skojar bara! Det ska bli riktigt spännande att dra iväg på en annorlunda resa. Visum ska fixas och jag behöver en spruta till. Har ju aldrig varit i de tassmarkerna förr så jag behöver den där japanska... äsch, minns aldrig vad den heter. En tolk skulle sitta fint men det blir ingen med min budget. Kroppspråk och diverse läten får duga. Det blir en ny erfarenhet. Vet inte riktigt om jag behöver packa med mig nåt speciellt men röda ryggsäcken hänger med som vanligt - och torra skor. Resten ordnar sig. Ska försöka resa lätt och inte släpa med så mycket. Kameran är ett måste. Det blir enkla förhållanden - inget varmvatten men det ska nog gå bra, mest ris och grönsaker att äta, liggunderlag att sova på (+ sovpåse och myggnät) etc. Vill du hänga med? Vart? Ja, det är frågan. Jag avslöjar svaret i kommentaren men du kanske kan gissa på landets flagga här.

7 kommentarer:

 1. haha, vad du var rolig då ;-D

  Glad Påsk på dig! /Anette

  SvaraRadera
 2. Hur ska jag nu tolka detta? Jag blir så förvirrad. Det är första april, men något så allvarligt som resor skämtar man ju inte om ;)

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha ... den va bra Tack för detta.
  Nyfiken som man är kollade jag in skorna först, men anade att det var ett aprilskämt.

  SvaraRadera
 4. Ajajajaj, du var den första som lurar mig aprilo i år... Vad jag vet i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Inte en susning vart Du skall, men spännande låter det, skulle vara kul att resa så som Du beskriver, tror upplevelsen blir så mkt större.
  Flaggan var ju ingen ledtråd direkt;)

  GLAD PÅSK!

  annette

  SvaraRadera
 6. Det bär mig emot att skämta om resor, absolut! Och speciellt när jag inte har någon sommarresa planerad, vad jag vet iaf. Det kanske gror någon liten plan i mitt undermedvetna, det gör det ju konstant, men att skämta om det blir tragikomiskt på nåt sätt. ;)

  Säg bara "ryggsäck" så blir jag alldeles till mig. Så lättroad är jag, haha. "Kängor" går också bra men då får jag lite andra associationer med, som svett och mögel t.ex.

  SvaraRadera