3 maj 2010

Gissa boken

Det har säkert inte undgått någon som läst bloggen att jag tycker om böcker. Det hann bli bara ett Gissa boken-inlägg innan jag slutade blogga i våras men jag tar upp tråden igen eftersom det verkade finnas intresse. Här kommer ett nytt citat och jag undrar om du vet vilken bok jag har läst. Ledtråd kommer om det visar sig vara för svårt. Skulle tro att de flesta som fyllt 20 år har läst den eller sett filmen.

Bara ett frimärke hade han kvar, det allra finaste, som han hade sparat till sist. Det var ett tyskt märke med Rödluvan och vargen på, å, det var så vackert, tyckte /.../ Han la det framför sig på bordet. I samma stund hörde han ett surr utanför fönstret. Ett surr som lät som... ja, sannerligen, det lät som...

8 kommentarer:

 1. Karlsson på taket (flyger igen)?

  SvaraRadera
 2. Har inte fyllt tjugo än så det är väl kört med en gissning här;-)

  annette

  SvaraRadera
 3. Gillade du inte min kommentar?

  SvaraRadera
 4. Jag är ledsen men jag har inte sett någon kommentar från dig på det här inlägget! :( Det är sällan jag avvisar någon kommentar öht och det har inte hänt på länge. Vad trött jag blir på Blogger... *gnisslar tänderna*

  SvaraRadera
 5. Jäpp, jag tänker också Karlsson på taket, precis som lairama.

  Ditt tidigare inlägg om "Gissa boken" har jag helt missat.

  SvaraRadera
 6. Sassa: Det förra inlägget var för ett år sedan så det kanske inte är så konstigt om du inte minns... fast du brukar komma ihåg. :)

  SvaraRadera
 7. Den hade jag inte klarat, MB

  SvaraRadera
 8. Jag tog bort namnet "Lillebror" (som sitter och beundrar sina frimärken) för jag tänkte att det blir för lätt men det kanske hade hjälpt dig.

  SvaraRadera