11 juni 2010

Uteliggare och prinsessor

Alhambra, Granada
Eftersom jag inte behöver ladda upp inför fotbolls-VM (några matcher ska jag väl se men det kräver ingen minutiös planering) och det stundande bröllopet är för mig fullständigt ointressant kommer jag att tillbringa helgen bland prinsessor och uteliggare. De har ju lovat filmväder. Kanske inte så långt ifrån VM och prinsessbröllop när jag tänker efter för de har väl städat bort alla störande element från gatorna i Johannesburg och min gissning är att Prinsessa slutar lyckligt även om hon har det motigt på vägen. Uteliggare ska jag bekanta mig med genom boken No och jag.
Trevlig helg!

Med fotot ovan från spanska Granada skickar jag mina lyckönskningar till La Furia och hoppas på guld i Sydafrika. ¡Arriba España!

4 kommentarer:

 1. No och jag - den är bra! Läste den förra året och skrev om den i bloggen.

  SvaraRadera
 2. OK, det låter bra! Har inte börjat läsa än men ska kika in hos dig först... eller kanske ska göra det efteråt för att inte ha för mycket förutfattade meningar. :)

  SvaraRadera
 3. Jäpp, det är bättre att läsa recensioner efter man läst en bok. Fast det gör man kanske sällan eftersom man oftast börjar läsa en bok för att man läst en recension om den. Eller? :)

  SvaraRadera
 4. Jag har redan läst ditt inlägg... kunde ju inte motstå frestelsen. Jo, så är det för mig iaf. Oftast har jag ett hum om vad boken handlar om efter att någon har rekommenderat eller recenserat. Ibland hittar jag en bok på bibblan som jag inte har hört talas om innan. Jag går däremot sällan efter topplistorna.

  SvaraRadera