28 augusti 2010

Veckans fönster - saknat


Susanne är ute och flyger och far... och det känns alldeles konstigt med en lördag utan fönstertittarrunda. Jag har varit på stan och fotat idag och för att inte tomheten alldeles ska ta över visar jag en fönsterbild trots att Veckans fönster har tagit semester. Min fria tolkning på temat hittade jag på promenaden längs Strandvägen i Stockholm.

Jag är inte ensam. Ninni saknade också Veckans fönster.

9 kommentarer:

 1. Samma tomhet känner jag. Livet får ingen riktig stadga eller struktur utan Veckans fönster. Men jag har inte varit så modig att jag publicerat något utan tillstånd från Susanne. :)
  Snyggt foto.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag var lite tveksam också... Sassa kanske läser lusen av mig när hon kommer hem men jag tar risken. Är man desperat så är man. ;)

  SvaraRadera
 3. Abstineskan vara svårt, Du gjorde det enda rätta i det här läget och tog saken i egna händer.
  Din fina bild ger en känsla av tomhet och det är ju vad Du beskriver att Du känner:)

  Ha en skön söndag!

  annette

  SvaraRadera
 4. Jag tänker lite som du. Såklart man kan visa upp ett fönster, tror jag gör det jag med... :-) Jag har inte semester (ännu).
  Ser ut som fönster som flyter och de känns inte så fina så de platsar på Standvägen. Men längs kajen är inte lyx och flärd lika stark som i paradvåningarna, där är nog kristallkronorna i majoritet...

  SvaraRadera
 5. Annette: Nej, abstinens ska man inte leka med! Men frågan är snarare om jag behöver göra omprioriteringar. ;)

  Erik: Jag föredrar flytande fönster framför paradvåning med kristallkrona. Nu vet jag iofs inte hur mycket de här fönstren flyter för det är inte en båt jag fotat utan en brygga. Så lite fast sitter de iaf. Jag får hålla utkik efter fler fönster. :)

  SvaraRadera
 6. Även jag känner en saknad. Det är konstigt vad man vänjer sig vid vissa saker. Men jag är inte lika tuff som du ;) Men när jag tänker närmare på saken så kanske jag också ska leta reda på något...
  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. Hehe, nu är jag hemma igen. Ja, jag kom faktiskt redan i torsdags, men det tar lite tid att få in mer än 1500 foton på hårddiskarna.

  Minns att det var så här förra sommaren också då jag hade ett tvåveckorsuppehåll och någon eller några ändå publicerade fönster. Så inte ska jag läsa lusen av dig. :)

  Inte tänker jag på Strandvägen när jag ser dina fönster. För visst ska det väl vara ganska lyxiga hus på den gatan, om jag minns rätt.

  SvaraRadera
 8. VÄLKOMMEN HEM, SASSA! :) Ska bli kul att få "se hur du har haft det". Kan tänka mig att det är fullt upp med bilderna nu. Du får "vila" från fönsterplikterna ett tag. Det känns helt OK nu när jag vet att det är på gång snart igen. ;)

  Jag förknippar också Strandvägen med paradvåningar men föredrar den mer folkliga sidan.

  SvaraRadera