5 november 2010

Veckans fönster - valfritt

19 kommentarer:

 1. Ja tack! Sushi är alltid gott även om jag just idag föredrar en het soppa...Jag fryser!
  Är det ditt favoritställe?

  SvaraRadera
 2. Haha, jag trodde först dom hade en cykel i fönstret på sushi-baren, men insåg sen att det måste vare en spegling! Mycket lyckad bild.

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har fortfarande inte provat sushi. Tror jag nämnt det i någon tidigare kommentar hos dig. Vet inte riktigt varför egentligen, för jag brukar vara pigg på att prova annorlunda maträtter. Nåja, någon gång blir det väl.

  Och även jag hajade till inför cykeln där i fönstret. :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan äta sushi hur ofta som helst, helt addict. Fast här har jag inte testat... än. Råkade bara gå förbi. Ninni, du får ta lite mer wasabi så fryser du inte längre. ;) Eller miso-soppan kanske är en skonsammare variant att värma upp sig med.

  Det är konstigare än så, Mona. Cykeln står faktiskt bakom hörnet. Det är nämligen fönster på båda väggarna så man ser rakt igenom. Bilen däremot är en spegling.

  SvaraRadera
 5. Sassa: Då har du något smarrigt att upptäcka! Bara du går till "rätt ställe" för kvaliten och smaken varierar mycket. Eller så gillar du det inte alls. Det verkar vara en sån maträtt, antingen älskar man det eller tål inte alls.

  SvaraRadera
 6. Snyggt fönster. Men sushi fastnade jag inte för så våldsamt när jag provade. Dock finns det sushi-barer med klass i Malmö, det vet jag.

  SvaraRadera
 7. Sushi har jag aldrig provat men är nyfiken på....
  Gillar den stilrena skylten till restaurangen. Passar till en sushi-restaurang tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Stramt och stilrent, typisktjapanskt. Visst ser de flesta sushibarer ut så här?

  SvaraRadera
 9. För mig är en typisk sushibar avskalad och minimalistisk men jag vet inte om det stämmer med verkligheten i Japan. Skulle tro att väldigt många i Stockholm ser ut ungefär så här.

  SvaraRadera
 10. Du...så stilrent och exklusivt det ser ut..god tolkning av valfriheten.

  SvaraRadera
 11. Snyggt stort stilrent fönster. Passar perfekt till den japanska restaurangen. Visst är sushi gott ibland!

  SvaraRadera
 12. Sushi...det har jag bara ätit en gång. Modernt, stilrent fönster som man förknippar just med sån här mat. Gillar du sushi?

  SvaraRadera
 13. Ja, sushi tycker jag mycket om. :p

  SvaraRadera
 14. Mumsigt fönster! Lustigt sammanträffande, märks när du tittar in hos mig. ;-) Just den där sushibaren har jag inte testat. Sushi är gott! Väldigt rent fönster, så som många sushiställen ser ut. Blir det rå fisk i helgen?

  SvaraRadera
 15. Visst rinner snålvattnet... känner mig som Pavlovs hundar, haha. I helgen har det blivit grillad lax men i veckan som kommer ska jag nog satsa på en sushilunch. Jag vet vad du menar men jag måste ändå reagera på att du kallar sushi för rå fisk. Den laxen jag äter är antingen gravad eller rökt (lite annorlunda men mycket gott, finns i sushibaren vid Globen). Vill du vara säker på att firren är rå får du äta sashimi. ;)

  SvaraRadera
 16. Väldigt snygg bild! Och sushi är gott!

  SvaraRadera
 17. Snygg spegling i fönstret! Gillar ditt val av fönster och är galen i Sushi!!

  SvaraRadera
 18. även om sushi inte är en storfavorit så visst slinker det ner ibland :) riktigt trevlig fönsterbild och som så många andra så fick man titta en andra gång för att inse att det faktiskt var en hörna med fönster på båda sidorna som gjorde att cyklen dök upp :)

  SvaraRadera