27 mars 2011

Hemma igen


Jag har sovit i sängar som är både finare och skönare
än den jag har hemma. Men den är min. 
Imorse pressade jag färsk juice till frukost. 
Borde göra det oftare.

10 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Men du, värmen måste ha försvunnit på vägen. ;)

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem till kylan!
  Dessa handduks vikningar är alltid lika fantastiska, men vilken slöseri med tid, eller?!
  Men man känner sig lite extra välkommen.
  Synd att du inte fick med dig lite värme. Här snöar det. Förföljer mig från Åre där det snöade så gott som konstant. Det var betydligt lättare att sitta inne på kursen än om det hade varit strålande sol! Alltid något positivt.
  HA det gott och ser fram emot mer Mexico!!

  SvaraRadera
 3. Borta bra men hemma bästa sägs det ju, men om vi inte åkte bort ibland så skulle vi ju inte heller uppskatta det vi har hemma!
  Lycka nu till på jobbet om det är så att Du börjar det nya imorgon. Se till att sätta gränser direkt så Du får ett mänskligare arbetsklimat än tidigare. (Säger jag som har oerhört svårt att sätta gränser i jobbet;)

  annette

  SvaraRadera
 4. Elisabeth: Tack! Hm, värmen blev kvar. Den kunde inte följa med till Sverige. Allt måste vara den magiska röda knappens fel. ;)

  Rajson: Tack så mycket! Som jag har längtat. ;)
  Visst känner man sig välkommen. Precis som när de lämnar ett fint kort med några godisbitar och önskar en god natt. Jag flyttade varsamt svanen till en stol men ögonen ramlade av... de är lösa. =)

  SvaraRadera
 5. Annette: Ja, det blir imorgon. Fast jag hade nog önskat att jag hade fått lite omställningstid. Känner mig lagom jetlaggad och sommartid på det men det får gå. Jag behöver ju inte kunna så mycket första dagen. ;) Jag är rätt bra på att säga min mening när det behövs så det blir säkerligen inga problem. Dessutom "vet" jag att jag får det bra. :)

  SvaraRadera
 6. vilken rolig svan! Hoppas att den fick följa med dig hem. Jag hade iaf knyckt den - i originalskick:-)

  SvaraRadera
 7. Heh, lite otymplig är den. Och jag misstänker att svanar inte trivs i ryggsäck. =)

  SvaraRadera
 8. Grattis till nya jobbet! Jag hoppas det har känts bra under veckan som gått.

  SvaraRadera
 9. Tack Mia! Jag har inte jobbat så mycket än, bara två dagar, så det är svårt att säga så mycket om det... men det blir nog bra. :) Inte så att jag har legat på latsidan för det. Har haft tre intensiva och givande kursdagar.

  SvaraRadera