14 maj 2011

Kalabaliken i Blogger

Playa San Miguelito

Lyckligt ovetande bläddrar jag igenom webbläsaren efter att ha varit out of office i en veckas tid ungefär (det bidde inget fotografiskt fönster, viljan fanns men tiden räckte inte till... ibland lovar jag mer än jag kan hålla, sorry Sassa!) och upptäcker att det har hänt dramatiska saker här (nåja, Pumita tycker om att överdriva, så är det bara) men att det ska vara frid och fröjd igen. Inlägg som försvinner och återuppstår, kommentarer som är puts väck. De lyckades inte ens pricka fredagen den 13:e. Amatörer, säger jag bara! Själv hade jag en superskön (obs! ironiskt) arbetsdag med datorkrasch och hej och hallå igår. Det blev mest Jag kanske ska... istället. Nej, just det, det kan jag inte... inte det heller! Då gäller det att behålla lugnet och hämta kraft från trevliga reseminnen, som t.ex. en glimt från Karibiska havet. Playa Miguelito är en av ett tiotal allmänna badstränder i Cancún. Back to real life och en bloggrunda ikväll. Lev väl till dess!

7 kommentarer:

 1. Ah Pumita! Där är du! Alltid roligt när du ger livstecken ifrån dig. Hade faktiskt inget som gick snett igår trots fredag och tretton och så. Tur för mig.
  Resminnen kan man verkligen hämta kraft ur. Det där stället som du visar verkar helt ok. :-)

  SvaraRadera
 2. Ja jösses vilket I-landsproblem. Efter första irritationen lagt sig var det nästa befriande att veta att bloggen var död!!!?Jösses det finns ett liv utanför iternet, hade nästan glömt bort.
  I rena glädjerusaet "sprang" jag runt !vallevandringens mil" igår kväll. Var gôtt trött och somande sött efter ett glas rött. Hörde inte ens när maken drulla hem från herrmiddagen.
  Men den där vyn hade jag gärna haft! Kanske inte idag när min trädgård är som vackrast men imorgon när det ska regna.
  Ha dè!

  SvaraRadera
 3. Japp man ska se positivt på livet;-) Härligt att du kan drömma dig tillbaks till Cancun och denna härliga strand!!!
  Bloggers elände började ju redan i torsdags. De hade serverkrach och de fick ta bort alla torsdagens inlägg. Å tänk Pumita - du måste ha varit synkade med Blogger - tänkte på datorkraschen men jag tror nog att den stackars personalen hos Blogger fick det ännu svettigare än du. Å dom hade nog inte en så fin bild i bakfickan;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, lite svettigt tror blogger har det, en del verkar ha fått tillbaks inäggen men det har inte jag;) Och det överlever jag!!
  Njuter istället av Ditt oerhört vackra turkosa hav mellan bergen, bra mycket trevligare!
  Hoppas Du har det bra och njuter lite mellan jobb och kraschar!

  annette

  SvaraRadera
 5. Haha, jag älskar rubriken på det här inlägget!

  SvaraRadera
 6. En helt underbar utsikt!! Den vill jag ha!Eftersom jag är så lat med bloggandet numera så gick det hela mig spårlöst förbi. Jag såg bara i efterhand att det varit problem :)

  SvaraRadera
 7. Della: Ja, här är jag... ibland iaf... fast jag skulle hellre vara där... eller jo, jag vill vara här också men är det för mycket begärt att det vore här som det är dår? Nån gång åtminstone. Fast just nu har jag gjort illa mig i ryggen så jag vill inte vara nånstans. Bara vara frisk. :/

  Rajson: Jo, men så är det, i-landsproblem har vi allihopa, allihopa, allihopa, du med och jag med. ;) Uppdatering av priolistan känns akut mellan varven. Och man lär sig aldrig... inte jag iaf. ;)

  BP: Inte skulle jag vilja byta med Blogger-personalen men å andra sidan är det några hundra pers som blir väääldigt arga på mig om jag inte kan göra det jag ska.

  Annette: Jag hade blivit lika sur som alla andra om jag hade varit online så det var rätt tajmat av misstag. =) Ha det gott du med! Men Annette förresten, när var du hos optikern senast? ;) Jag ser inga berg... det är två hyddor med halmtak. :)

  Elisabeth: Ja, vad får man allt ifrån?! =) Där verkar vi vara på samma våglängd, du och jag.

  Ninni: Rätt skönt att vara lat mellan varven. På så vis orkar man bättre med trilskande bloggverktyg och annat livsavgörande. ;)

  SvaraRadera