14 maj 2011

Utan Ord

6 kommentarer:

 1. Hmm, ser ut som tamarindo-frukter.

  SvaraRadera
 2. Utan ord är väl okay. Fotot är underbart. Men ibland skulle jag vilja veta vad bilden föreställer;-) Utan förklarande ord så får jag väl gissa: kaffebönor eller...

  SvaraRadera
 3. Vackra är de! vad det nu kan vara - bärnsten, fröer av ngt slag, stenar, .... blir nyfiken :)

  SvaraRadera
 4. Ett fint stilleben och jag ser att det inte är svenska stenar? Ha det bra/Lis

  SvaraRadera
 5. BP: Tanken med Utan Ord är att du ska lösa mysteriet med bilden. ;) Eller åtminstone berätta vad bilden väcker för tankar hos dig.

  Sassa (jag visste att du skulle komma med rätt svar!, haha) är ute på rätt spår men jag tror att hon hade lite bråttom när hon skrev sin kommentar: tamarindo JA men inte frukter utan kärnor. Egentligen tänkte jag bidra med bilden på temat MÅNGA i Fototriss men sedan ändrade jag mig och postade bara en bild. De var verkligen många, kärnorna i min tamarindogodis från Mexiko. Men såå gott det är! Jag är ingen godisråtta men det äter jag trots alla kärnorna. Det vattnas i munnen av bara tanken. :p Tror att jag får ta och posta en bild på godiset också. :)

  SvaraRadera
 6. Fast jag minns att man köpte frukter/kärnor i en klump och sedan lät dem ligga i blöt i vatten, kramade loss fruktköttet, blandade ner socker och limejuice och så blev det en mycket god fruktjuice.

  SvaraRadera