5 juni 2011

Bildligt talat

12 kommentarer:

 1. Snyggt, visst är det gullregn;-)))
  Ha en skön vecka;-)))

  SvaraRadera
 2. Det här är inte vilken trollskog som helst. När jag läste om det senaste vulkanutbrottet i Chile häromdagen tyckte jag att namnet på nationalparken (och vulkanen) lät bekant. Puyehue heter de. Nej, men det var ju Petrohue jag besökte. Hm, rotade iaf bland mina foton och visst hittade jag bilder från Puyehue också, bl.a. på en anslagstavla där det står PARQUE NACIONAL PUYEHUE så jag kan vara helt säker. Jag har alltså varit där. Trollskogen med porlande vattenfall, höga träd med slingrande rötter... sagolikt! Det var bara trollet jag missade med ett par sekunder när jag fotade det här "konstverket". ;) Någon som vet vad det är för träd?

  SvaraRadera
 3. Monica o Jacob: Om du säger det så. ;) Jag har ingen aning nämligen. Är urkass på växter. Plitade ner min långa kommentar medan du skrev ditt så det är därför det blev omvänd ordning på fråga och svar. Jag litar på dig. ;)) Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. En helt underbar bild.

  SvaraRadera
 5. Vad tjusigt. Vilken blomning!!

  SvaraRadera
 6. Det ser ut som en sydamerikansk variant av Gullregn ;)
  Vackert är det i sin fulla blomning!

  SvaraRadera
 7. Absolut är det ett gullregn! De blommar här också nu. Vackra är de (och bilden!).

  SvaraRadera
 8. I den nationalparken hade jag också gärna vandrat! Trädet är nog en variant av gullregn. I går såg jag att dessa träd börjat slå ut här också. De är såå vackra!

  Din bild är sagolikt vacker!

  SvaraRadera
 9. Härlig grönska. Jag är som du, inte speciellt kunnig på vad som finns i "spenaten". Men det hindrar ju inte att man kan njuta av vackra blommor och växter. :-)
  Vilka hängen!
  Tack för din kommentar, det är vid Strömmen precis nära Operan.

  SvaraRadera
 10. Visst liknar det gullregn och det kan ju vara en släkting till vår svenska variant....som är giftig...
  Vacker bild är det hur som helst vad det än är för träd!

  SvaraRadera
 11. Wow! Vilket vackert träd på din fina bild!Fantastisk färg som sprudlar av liv :)

  SvaraRadera
 12. Wow, vilket träd lastat med så mycker guld. Helt underbart. Desutom fick du svaret vad det heter av Monica också. Tänk hur mycket bloggandet betyder - ja och din förklarande kommentar också. Gillar sådan info!!!

  SvaraRadera