14 juni 2011

TisdagsTema - tom


El Mesón del Marqués i Valladolid finns det en supermysig restaurant på innergården. De har god mat och trevlig personal som gör sitt bästa för att du ska trivas. När de kom med en tamburmajor modell mindre som jag kunde hänga min dagryggsäck på höll jag på att smälla av. Rekommenderas varmt om du har vägarna förbi! Pation är en grönskande oas med en fontän i mitten. På väggen hänger några tomma fågelburar och på grenen under står det: Fåglarna är hemma hos sig. Genialt!

13 kommentarer:

 1. Åh - den där förklarande texten om varför fågelburarna är tomma gillar jag!! Blir så beklämd över att fåglar hålls i små, eländigt trånga burar - som prydnad (eller vad?) i många hem världen över. Fåglarna ska vara hemma hos sig :-)

  SvaraRadera
 2. Låter som en plats som passa mej att besöka, undrar om vi inte tycker om liknande platser att äta på, det skall finnas lite omkring och inte bara mat.
  Underbart med servicen vad gällde Din ryggsäck, och för att inte tala om detta med fåglarna, så fint!!
  Och bilden är så talande för temat!!!

  annette

  SvaraRadera
 3. Suveränt! Har aldrig förstått grejen med fåglar i bur.
  Tyvärr lär det dröja innan jag har vägarna förbi där. Många andra ställen lockar före!

  SvaraRadera
 4. Veldig bra! At fuglene er hjemme altså. :-)

  SvaraRadera
 5. Vad bra - hurra! Precis så ska det va'!!

  SvaraRadera
 6. Fantastisk bild och underbart med burarna och texten! =)

  SvaraRadera
 7. Gillar denna typ av kreativitet hos folk :)
  De tomma fågelburarna är dekorativa!

  SvaraRadera
 8. Utflugna, helt klart. Till "su lugar"!

  SvaraRadera
 9. Å vad varm jag blir i hjärtat av att se nåt sånt här. Fåglarna är där de SKA vara och inte instängda i nån bur. Extra stort plus till en sån omtänksam restaurangägare.

  SvaraRadera
 10. Den bilden älskar jag. Den är söt på alla sett - och fyndig och rolig:-)))

  SvaraRadera
 11. Mycket klokt!! Fågelburar är ofta vackra, bara det inte sitter någon stackars fågel i dem.

  SvaraRadera
 12. Härlig bild till temat tomt!

  En annan sak: Ser att google reader måste ställas om för att ta mitt nya "blogghem". Flödet är ändrat till http://susannehultman.se/feed även om adressen är samma som du hade förut. Det är allt lite besvärligt att flytta och få med sig allt. Fast reklamen lämnade jag kvar. :)

  Längst ner på min sida hittas länken.

  SvaraRadera
 13. Tack, Susanne! Jag brukar bara kopiera adressen till bloggen jag vill följa och lägga upp i GR men den hittade inte din blogg (precis som jag krånglade med din gamla förut... vad har GR mot dig egentligen?). Äsch, funkar inte, får ta det sedan, tänkte jag men hade inte hunnit fixa till det innan jag såg din kommentar. Nu är jag ajour igen! :)

  SvaraRadera