2 juli 2011

Mercado de Santa Ana, Valladolid

På marknaden kan man roa sig på många olika sätt.

Lite osäker på hur han tänkte med texten på sin t-shirt:
Nationens storhet ligger hos dess folk.

10 kommentarer:

 1. Ja, tyvärr höll jag på att skriva, och det skrev jag;)
  Lockar ju många och många blir urfattiga efter att ha börjat dra i "banditerna", har en god vän som "varit" spelberoende" bl.a på sådana här maskiner.
  Gått igenom behandlig, men jag vet att det är jättetufft även nu.
  Lite malplacerad med texten på tröjan just här;)

  Nu väntar räkor och vin!
  Skål på Dej!

  annette

  SvaraRadera
 2. Han ser ut att verkligen tänka efter vilken av de kuliga maskinerna han ska välja.
  Han kanske inte ens kände till texten på baksidan av t-shirten. Försök läsa på din egen rygg. Det är inte lätt!

  SvaraRadera
 3. Annette: Visst är det så. Tyvärr, alltså. Jag vet inte hur det är idag men förr fanns de här apparaterna överallt (på varuhus, caféer osv.) i Finland och en del hade mycket svårt att låta bli dem.

  Där sa du nåt! Räkor hoppar jag över men ett glas vin lär det bli lite senare, torrt och välkylt Temento aus Österreich. Rekommenderas! :)

  Della: Dagens viktigaste beslut kanske. Nej, nu är jag dum... försökte bara vara rolig... men kroppspråket signalerar nåt åt det hållet. Det kanske är frugan som har köpt t-shirten så han har inte sett vad som står. Du, jag testar senare ikväll om det funkar... men då får jag nog ta ett glas till för säkerhets skull. ;)

  SvaraRadera
 4. Funkade det? Jag klarar det fortfarande inte.

  SvaraRadera
 5. Haha, jag är inne på mitt första glas än så länge så vi får se. Du kan ju börja med att ta av dig den rosa tröjan och ta på dig en t-shirt med rätt färg, vilken som helst. ;)

  SvaraRadera
 6. Men det här är ju min förklädnad! Ingen anar att det är jag.

  SvaraRadera
 7. som försöker läsa en text på sin rygg... nej, lite mer hade jag nog väntat mig av dig... så du behöver inte vara orolig för att bli avslöjad. Fast å andra sidan där sitter du och erkänner det för hela cyberspace! ;D

  SvaraRadera
 8. Ha, ha säger jag om Er konversation, ser fram emot den av Er som klarar att läsa på ryggen först, Ni kanske behöver få lite av mitt vinlager innan Ni klarar av det, Della jag tror inte på att Du har rosa på Dej!!

  Sv till Pumita!

  En Italiensk chardonny som heter Gloria, gott"smuttvin" när det är varmt ute!
  När jag bodde i Österrike (Innsbruck) så sa vi "prost";)
  Så "prost" på Dej!!!!!

  annette

  SvaraRadera
 9. Oj här var det en dialog på G mellan dig och Della. Ska inte blanda mig i;-) Den färgstarka bilden gör mig bara otroligt glad och t-shirtens text tycker jag uttrycker stolthet - eller är det (som vanligt) bara jag som inte förstår...

  PS. Vinare nummer 1 är på G. DS

  SvaraRadera
 10. Annette: Haha, vinet tog slut så det blir ingen ryggläsning för min del. Fick bara 1,5 glas - fullt tillräckligt iofs men inte tillräckligt mycket för att inbilla sig att jag skulle fixa utmaningen. ;) Gloria har jag inte smakat på nån gång. Tack för tipset!

  Jag tvivlar starkt på det där med rosa också. Hon ska inte tro att hon kan lura oss. *viftar menande med pekfingret*

  BP: Här har vi en dialog med alla som vill delta så feel free to do so. :) Della försöker inbilla oss (eller sig) att hon har nåt rosa på sig fast hon i vanliga fall inte är så förtjust i färgen och nu undrar vi om hon har fått solsting.

  Du har helt rätt när det gäller stolthet. Tänkte faktiskt skriva det i min tidigare kommentar men det bidde inte så. Mexikaner är ett stolt folk.

  P.S. Och då vill jag förstås veta vilken sort, vinaren alltså. D.S.

  SvaraRadera