11 september 2011

Skyltsöndag - tvätteri

Jag fortsätter på tvättemat från Veckans fönster. Inte så intressant skylt förutom att jag undrar över bimbonamnet Charo men hon kanske heter så, ägarinnan. Jalusiet gillar jag skarpt. En regndroppe på linsen som extra bonus ser jag nu. Bilden är från en bakgata i Alicante.

4 kommentarer:

 1. Det är på bakgatorna det är intressant att gå och ströva i en stad, för då hittar man så mycket intressant att fota, den här skylten är ju toppen, ingen tvekan om vad som finns där inte.
  Förstår man ju även om man inte kan språket;)

  annette

  SvaraRadera
 2. Älskar den jalousin!!! Tänkte först att symaskinen borde tvättas innan den sätts i bruk;-) Perfekt reklam för ett skrådderi och tvätteri tycker jag: roligt och genuint. Mera sådant här hemma skulle inte skada!

  SvaraRadera
 3. Annette: Håller med dig, bakgatorna är oftast mer spännande att utforska. Framsidan är mer polerad och tillrättalagd. Men det gäller att veta var man ska gå, på ett ungefär iaf. När jag strosade i Gamla stan (i Alicante) mötte jag två killar som såg lite suspekta ut och kände att det inte var helt ok. Ibland får man en konstig magkänsla och det är säkrast att lita på den. Ett par kvarter längre bort gick jag förbi en tredje kille som hade ögonen helt bakochfram och då tänkte jag: Här ska jag inte vara!, stoppade ner kameran och skyndade på stegen för att komma därifrån så fort som möjligt.

  BP: Jag gillar den skarpt också! Vore kul med mer sånt härhemma. Du som är konstnärlig, kan du inte göra en insats? ;)

  SvaraRadera
 4. Man får vara lite på sin vakt och även lite människokännare när man viker av, för tuff skall man inte vara, det är bara dumdristigt!

  annette

  SvaraRadera