9 oktober 2011

Musse är död

Moloken utanför ser tyvärr inte ut så här. Fotot är från Alacant. 

Nja, eller övergiven snarare. Av mig alltså. Vi skiljdes åt som vänner och han förstod varför han inte får följa med. Han fick sällskap av sina barn dit han skulle. Till de sälla jaktmarkerna. Inte till prärien då utan till moloken här utanför. Annars är det mesta sig likt ett tag till.

9 kommentarer:

 1. Heh, nej, snarare lugnt och bekymmerslöst nu när jag slipper taggattackerna. Tomt blir det först när jag transporterar bohaget till annan adress. ;)

  SvaraRadera
 2. Håller du på och flyttar?

  SvaraRadera
 3. Ha, ha bra att Du sett till att bli av med den otäckingen, ett jäkla sätt att anfalla Dej.
  Transportera bort bohaget? Hm!?

  Ha en bra vecka!

  annette

  SvaraRadera
 4. Men stackarn, vilket öde för en kaktus. ;)

  SvaraRadera
 5. Benita: Japp, så smått men det värsta har jag framför mig.

  Annette: Ja, eller hur?! Han fick vad han förtjänade. ;)

  Elisabeth: Show no mercy, säger jag bara.

  SvaraRadera
 6. Äntligen!!! Nu håller jag alla tummar för att det här med kommenterandet här fungerar. Jag har testat tusen ggr...lite överdrivet kanske...hemifrån. Men det går inte trots alla trollformler jag försökt mig på så nu snikar jag åt mig lite tid på jobbdatorn. Hyschhysch...
  Vissa är det en lättnad att göra sig av med...jag tänker på Musse. Det kan vara så deprimerande att se dem så att det är lika bra att de får försvinna.
  Flytt på gång???
  Lycka till!
  Ninni

  SvaraRadera
 7. Oj, flytt på gång? Spännande, men också jobbigt...eller hur? Det bästa är att man får till lite rensning, för trots att man tror att man inte gör det så lyckas man väl alltid samla på sig saker man inte behöver?!?
  Lycka till o ha det bra!

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att ni lyckades, Ninni och Ninnie! Och tack för lyckönskningarna! Jag har ingen aning om vad som är fel med bloggen. För mig ser den ut som vanligt ju.

  Mm, både roligt (jättekul!!! för jag ska flytta till helt nytt) och jobbigt! Jag är inte värsta prylsamlaren som tur är men det räcker till ändå. Jag är rätt bra på att ta det lugnt och hetsar sällan upp mig i onödan... Nu är dessutom sista störningsmomentet ur vägen så det går säkert som en dans. ;)

  Önskar alla mina besökare en fin fortsättning på hösten! Sköt om er så ses vi snart igen!

  SvaraRadera