13 maj 2012

Testar bara

känns lite plottrigt just nu men vi får se...

Jo, jag kommer nog att trivas med min nya look bara jag får finslipa den. Det enda är väl att den är så o-orange! Och så har jag inte bestämt mig för vilken variant jag ska ha som standard men det lutar åt Magazine. Flipcard och Mosaic är rätt kuliga också. Jag upptäckte att jag tappar en del saker som besöksstatistiken när jag byter mall men det kanske går att trolla fram igen. Om inte, well, då får jag väl leva i ovisshet.

6 kommentarer:

 1. Vad spännande! En helt annan look blir det ju, och jag väntar nu på det oranga. :)

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag också. Jag har haft samma look så himla länge att det kommer att dröja innan jag vänjer mig men det är kul med förnyelse. Får fundera på det där med färg för orange passar inte så bra ihop med den svagt gråblåa bakgrunden, tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Om du vill behålla mig som bloggkompis så ser till att jag inte måste trycka på minst tre knappar, som jag dessutom måste leta efter bra mycket länge, samt gå in på fler sidor innan jag kommer till inlägget;-)
  Designen blir nog säkert kanooooon, men tänk på funktionen också. Tror nog de flesta vill klicka en gång max för att kommer till kommentarrutan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag klickar två gånger för att svara på din kommentar och inte behövde jag leta heller. Inläggen är i kronologisk ordning. Om du inte tycker att det är värt det kan jag inte göra så mycket åt det. ;)

   Radera
 4. Kul kul att testa nytt! Det här känns spännande, jag har slirat runt en god stund. Magazine Flipcard och Mosaic verkar som jag kan välja fritt hur jag ser din sida? Eller är det bara nu innan du bestämt kanske. Många flikar att bli nyfiken på :)
  Tycker inte jag har tyckt mycket för att kommentera. Å andra sidan tappade jag bort mig helt i strukturen ett tag, i flipcard kanske, men det är ju jag det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dynamiska vyer kallas det. När jag byter mall väljer jag vad som är standard men sedan är det upp till besökaren vilken vy man vill läsa bloggen i. Jag har själv kajkat runt i de olika vyerna och gillar nog Magazine och Flipcard bäst. Den förstnämnda ser mer strukturerad ut men å andra sidan i den andra ser man många fler inlägg åt gången. Det är lätt att gå vilse i bloggdjungeln. ;)

   Radera