9 juni 2012

Månadens monokroma - juni

Fler monokroma bilder hos Fotoringen.

11 kommentarer:

 1. Della, den är inte orange. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ens om vi nagelfar den med lupp?

   Radera
  2. Hm, det blir svårt! Inget konkret, vad jag minns. Det ska väl vara de spanska färgerna då... om man blandar ihop dem. Men du ser ändå bara rött så det är ingen större idé. ;)

   Radera
 2. Oorange månadsmonokrome. Här dyker det upp nya okända teman minsann...nyfiken måste kolla what???
  PS Gillar det här sidtemat och sidpresentationen mer och mer DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade den hos Della. Alltid kul att testa ngt nytt.

   Radera
 3. Tack för titt-in och kommentar! :) Bättre sent än aldrig...

  Ja jag tycker att texten är så fantastiskt fin - fick gärna vara nationalsång för mig också.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Nydelig fra Spania.
  Undrer hvor båten skal :-)

  SvaraRadera
 5. Nya teman hela tiden. Går det inflation i dom eller är det bara jag som tröttnar. Jo, inte tröttnar jag direkt utan jag försöker ju lösa "inflationsproblemet" med att dubblera så jag ska nog inte säga nå't.
  Det är fler som hoppat på just det temat.
  Personligen är jag inte så förtjust i monokromt, även om din bild är bra. Tror nämligen att den varit ännu snyggare i färg... men det är bara konstiga jag det;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns många teman därute... och visst, jag har känt länge att det är rätt många men jag behöver egentligen inte bekymra mig för jag deltar i dem jag vill och resten får vara. :) Jag dubblerar inte för jag tycker att det ska vara ett tema och ett foto, med eller utan text då beroende på vilken utmaning det är. Hos dig är det kul att se hur du får ihop det (för det får du alltid!) men sedan finns det andra som skriver långa inlägg med många bilder som inte har så mycket med temat att göra. Då orkar jag inte engagera mig.

   Det finns en fotoutmaning som är helig för mig och det är Sassas Veckans fönster, andra hoppar jag på när jag har tid och lust. Då blir det oftast Tema fredag, Tisdagstema eller Bildligt talat (som jag tycker har varit lite svajig på sista tiden). Där är jag hur otrogen som helst... känner inte att jag behöver hålla handen hela tiden men det är kul när vi ses. ;) Och så har jag mitt eget tema förstås, Skyltsöndag, men det är inget fototema i ordets rätta bemärkelse (inga länkar och annat tjafs, det är bara å va´ me´).

   Inte så förtjust i monokromt? Är jag förvånad? Inte ett dugg! =)

   Radera
 6. Visst hade väl lite orange livat upp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt klart! Varför tänkte jag inte på det...

   Radera