5 augusti 2012

Mississippi


1. Vad heter boken du läser just nu?
Mississippi - Hillary Jordan

2. Hur långt har du kommit?
304 sidor av 304, precis läst ut

3. Beskriv boken med tre ord.
Lättläst överreklamerad mellanbok

4. På en skala 1-5, hur bra är den hittills?
En svag 3:a

Läs något annat mao. De obotliga optimisternas klubb av Jean-Michel Guenassia t.ex. Perfekt sommarläsning!

4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någonting på ett tag. Ska snart få nya glasögon och då blir det mer lockande att läsa igen. Johan Theorins bok Sankta Psyko pockar på min uppmärksamhet. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är klart det är lättare att läsa om man ser... ;) Fast i läsplattan kan man få texten större. Eftersom jag för bok över vilka böcker jag har läst har jag lite koll på det. Häromdagen räknade jag hur många böcker jag har läst i år och höll på att få slag: 35 stycken. Det är ju 5 böcker i månaden! Kan inte ha gjort ngt annat än jobbat och läst ju. =)

   Radera
 2. Bloggar du från flyget?

  Jag har just läst ut Mörkermannen av Unni Lindell och laddat ner Den andalusiske vännen av Alexander Söderberg som jag tänkte börja läsa ikväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neej, det gjorde jag inte. Hade inga "bloggrejer" med mig, bara läsplattan och en skruttig Nokia (inte dålig men gammal, ville inte bli av med min nya htc). Jag tog bilden när jag satt på tåget mellan Porto och Lissabon. Då läste jag nånting annat men tyckte att bilden passade bra till det här inlägget.

   Själv har jag precis läst ut Jamie Fords Hotellet i hörnet av bitter och ljuv som har varit en bästsäljare i USA. Riktigt så högt betyg får den inte av mig men det är ändå en läsvärd bok. Näst på tur har jag Kaffe med rån av Chatarina Ingelman-Sundberg... lite tveksam om den är ngt för mig men verkar iaf lättsam och rolig, perfekt sommarläsning. :)

   Radera