24 oktober 2012

Onsdagstema - glipa

Det är trångt om saligheten i en del hotellbadrum, som här på Browns Downtown Hotel i Lissabon. Jag slog i dörren till duschkabinen i tvättstället med dunder och brak... inte bara en gång... så det var rena turen att glaset höll. Glipan kan inte vara bredare än 50 cm (smalare än tvättstället, bilden ljuger inte). Trots det kan jag varmt rekommendera boendet eftersom jag i övrigt är mycket nöjd med min övernattning, speciellt bemötandet och det centrala läget. Standarden är hög med tanke på priset och vad som ingår: t.ex. egen dator på rummet utöver det som brukar finnas, typ gratis kaffe etc.

7 kommentarer:

 1. Haha, ja på vissa ställen är man verkligen trångbodd. Som vissa offentliga toaletter där man får backa in för att få plats ;0)

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en tågtoalett fast lite lyxigare :)

  SvaraRadera
 3. Förstår att du slog i, det ser verkligen trångt ut. Tur att glaset höll! Men du fick en bra glipa att visa. :-)

  SvaraRadera
 4. Under vissa förhållande får man stå ut med glipor!

  SvaraRadera
 5. Ser trångt ut, men huvudsaken du var nöjd ändå. Centralt läge är något som jag alltid vill ha då jag bor på hotell.

  SvaraRadera
 6. Då ska jag försöka minnas detta hotelltips ifall att jag kommer till Lissabon. Bäst att jag minskar midjemåttet först ...

  SvaraRadera
 7. Hm, då får man inte vara överviktig där då, gäller att hålla stilen om jag kommer dit, för till Lissabon skall jag någom gång i alla fall, och en dator på rummet är ju ett plus för hotellet!

  SvaraRadera