28 januari 2013

Matsäck på mexikanska


På en buss någonstans mellan Campeche och Valladolid

11 kommentarer:

 1. Vilken skönhet!varför är vi nordbor så färglösa!?
  Japp,självklart finns det ett riktigt mysigt fik på biblioteket.Bilden med boktapeten är från kafeét bredvid tidningshallen.Men du kan ta med kaffet i hela biblioteket och slå dig ner med en bok.Precis vad jag gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mindre sol? ;) Jo, jag förstår vad du menar.
   Jag läser sällan på bibblan men finns det ett fik är det trevligt att sätta sig en stund och bläddra i dyrgriparna.

   Radera
  2. Trodde förresten att du som tandis skulle kommentera guldtanden hon har. ;)

   Radera
 2. Ja tack, hellre den matsäcken än en macka med stekt ägg på;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utan tvekan, gärna med lite chili för mig. :)

   Radera
  2. Annette förresten, jag har försökt kommentera hos dig ett antal gånger men får en konstig signal (503 nånting) och när jag backar är kommentaren borta. :(

   Radera
 3. Vilken härlig bild! Så bra fångat Pumita! Å den fruktiga matsäcken tar jag direkt!
  Kvinnan ser helt skön ut. Det är nog ingen som "messes around" med henne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon hoppade på bussen för att sälja frukt till alla sugna resenärer och frukten gick åt rätt snabbt. Nä du, försök inte tjafsa med henne. Man får nog snällt betala det hon begär... antagligen överpris för en gringa men det är helt OK om du frågar mig. Till hennes försvar får jag väl säga att bildvinkeln inte är till hennes fördel. ;)

   Radera
 4. Ja tack!!! En mexikansk matsäck, mexikanska kläder och färger, en mexikansk buss och ett mexikanskt ljus är just precis vad jag behöver idag. Fatta vad jag njuter av att skriva mexikansk för klangen och associationer. Där har jag aldrig varit men vilken perfekt januaribild Pumita :)

  SvaraRadera
 5. Hej Pumita, jag är förstagångsbesökare och har suttit och läst Boliviainlägg en lång stund. Skulle fortsätta ännu längre om jag inte vore så sömnig... Bolivia ligger mig varmt om hjärtat och jag längtar alltid tillbaka. Var där i nio månader för sju år sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen Annika! Kul att du hittade till Pumita. Ska bli roligt att kika på "din spanska blogg". :)

   Jag har skrivit en del om Bolivia men var inte lika ivrig fotograf på den tiden, i början av 2000-talet när jag besökte Bolivia, så tyvärr har jag inte så många foton därifrån. Det känns som att det är väldigt länge sedan... och det är det också. Fadderbarnet är vuxet idag och jag kommer troligtvis inte att resa till Bolivia fler gånger - visst vill jag men det finns så många andra platser jag också vill besöka. Jag har massor med härliga minnen och kommer alltid att tänka på detta vackra och spännande land med glädje.

   Radera