13 januari 2013

Skyltsöndag - skrattretande billigt

SUPERTIAN - där peson skrattar åt priserna...

Billigare kan det knappast bli så den kiosken måste vara värd en omväg. Jag handlade dock inget. Bilden är tagen i mexikanska Valladolid. Det var länge sedan jag postade en Mexikobild och har noll koll på ifall just den här skylten har figurerat på bloggen tidigare. Ber om överseende med det. Jag har ingen koll på nånting just nu, är bara så lycklig. Det är nämligen min lyckodag idag! Vid flytten för ett drygt år sedan somnade mitt gamla datorskrälle in och sedan dess har jag gråtit blod över mina försvunna bilder... tills idag alltså. Min dataguru med sina magiska fingrar (nyligen hemkommen från andra sidan jordklotet) återupplivade sjusovaren och lyckan är fullständig. Inte blev det dyrt heller... efter segerdansen fixade jag fika och middag. Det var ingenting mot vad jag fick, kunde ha kysst hans fötter. Jag tror inte att han riktigt förstod hur stort det var. Fick nästan en liten tår i ögat.

13 kommentarer:

 1. Flera sådana butiker hade behövts i dessa tider.

  Härligt med en fungerande dator och inte minst att du kommer åt alla bilder igen. Teknik är bra, när den funkar.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår lyckan. Härligt! Jag är i samma tråkiga läge (som du var) - det finns bilder på min gamla dator som jag inte vet hur jag ska får ut. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag lyckats lägga ut en skylt också efter all packning.
   http://vardagettaventyr.blogspot.se/2013/01/skyltsondag_13.html

   Radera
 3. Vad kul att du kommer åt dina gamla bilder igen! Med jämna mellanrum säkerhetskopierar jag mina bilder till en extern hårddisk och det är väldigt länge sedan jag gjort det nu. Måste göra det idag, tack för påminnelsen att bilder kan försvinna. Jag har försvunna bilder som jag skulle vilja ha tillbaka, och jag förstår inte vart dom tagit vägen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skaffade mig en extern hårddisk samtidigt med laptopen, innan dess brände jag alla foton på skivor... fast jag slöade till mig där lite så senaste Mexikobilderna fanns bara i gamla burken. Efter det här lär jag inte glömma att säkerhetskopiera. ;)

   Radera
 4. Den lyckan är den sanna lyckan! Känner igen glädjefnatten vid återseendet av bilder man sett som förlorade :)
  Mexikobilden är helt ny för mig och mycket välkommen. Nästan gratis är också gott ;)

  Själv skyltar jag grönt som en ren besvärjelse :)

  SvaraRadera
 5. Cool skylt, gillar ansiktet i S:et. Bra att du fick igång skrället och kunde rädda bilderna, sånt är ju guld värt :0)

  SvaraRadera
 6. Lycka!!! Jag lyckades rädda några bilder på ett minneskort med bilder från Costa Rica så jag vet precis!

  SvaraRadera
 7. Lycka! Det förstår jag att du äver överlycklig! Perfekt med en dataguru som kan mera än man själv, som man liksom kan se upp till;-)
  Skylten är vacker tycker jag! I Spanien har dom liknande kedjor - typ allt för 1 Euro - men jag har heller aldrig hittat nå't där. Förresten PrisXtra kör ju också 10 kronors varianten nu när jag tänker efter;-)

  SvaraRadera
 8. Datagurus gillar vi!!
  Skylten är riktigt snygg!

  SvaraRadera
 9. Hej! Grattis till de upphittade bilderna, förstår att glädjen står i tak. Det hände synnerligen lägligt, hoppas jag... för vi väntar på nästa bildläggare i TR. ;) Det skall vara en tankeväckande bild som sätter fantasin i rörelse.

  Hoppas att du själv också är i god rörelse, både i hjärna som ben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntar ni på en bild? Aj då, det var inte bra! Har totalt fallit ur minnet... måste ha varit före jul eller nåt. Sorry! Idag blir det inget men imorgon kväll kanske. Ska försöka hinna med att svara på alla kommentarer idag... trots att jag borde vara hos John Blund redan. Men jag fixar en Mexikobild imorgon, jag lovar. Om du lovar att inte sopa bort den. ;)

   Radera