17 februari 2013

Skyltsöndag - älskade snacks

 Observera att det står COME BIEN = ÄT BRA på reklamskylten från Valladolid!

20 kommentarer:

 1. Å det tycker du är en ursäkt eller - jag menar med att äta chips;-)
  Skrattar gott här måste jag säga - jag menar det är ju du som uppfunnit Skyltsöndag. Så du utgår alltså iskallt ifrån att man/vi/jag ska hitta skyltfönster med chips i. F*n du är cool:-)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nänänä, nu har du missuppfattat det totalt! Och jag klandrar dig inte för rubriken kan få vem som helst att tro att jag älskar chips. Det gör jag inte. Äter chips kanske en gång om året, knappt det. Visst hade det varit fräckt och roligt att ha skylten som ursäkt men jag tänkte faktiskt på hur mycket chips mexikaner moffsar i sig och vad isf Livsmedelsverket tycker om den tallriksmodellen om det nu finns ett sådant i Mexiko... Livsmedelsverk alltså. Tallriksmodellen måste vara den med osten för de har ost på allt, massor med ost. Eftersom texten COME BIEN knappt syns kan det ju inte vara en varningsskylt heller. Förstår inte hur de har tänkt.

   Men du, skyltningen är fri. Inget tema, ingen utmaning. Men om du lyckas hitta en lika informativ chipsskylt så får du en guldstjärna och jag ska tänka på dig i min aftonbön. ;)

   Radera
 2. Dubbla budskap här alltså. Om man inte förförs direkt av de läckra chipsen alltså och inte har tid att titta på det lilla budskapet i kanten. Lätt hänt.
  Ingen guldstjärna till mig för jag struntade totalt i chips och tog ett litet sammelsurium istället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du finns alltid med i min aftonbön om det nu är en tröst. ;)
   Men det var inte måttligt vad de skyltar hos dig...

   Radera
 3. Socialstyrelsen rekommenderar??! Klok inställning till nyttig mat!
  Hos mig kan du fixa frisyren. Hade en skylt till en herrfrisör för någon söndag sedan. Så, i jämlikhetens namn, kommer vi nu till en damfrisörska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den rekommendationen är i så fall som en viskning i rymden men inställningen är det inget fel på... beror iofs hur man tolkar.

   Bra där, då vet jag var jag ska klippa mig nästa gång. Har ett helsike att förklara hur jag vill ha det - har liksom inte förstått att man ska korsa fingrarna först. ;)

   Radera
 4. Hajar inte, för jag tycker inte att de översta chipsen i skålen ser speciellt goda ut. Nej, jag hajar verkligen inte. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte också på det. De ser så mörka och konstiga ut. Det kanske är en medveten strategi... att de inte ska se goda ut. ;) Jag har bekänt mina synder hos dig.

   Radera
 5. Nu blir jag sugen på chips, är inte ofta jag äter det. Det där med att det står "ät bra" är kanske en liknande reklam som Delicato kör med i Sverige. Att det typ "kan finnas spår av nyttigheter" :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, limen är nyttig om inte annat. ;) Den där Delicato-reklamen har riktigt rolig. Har för mig att du hade såna bilder på bloggen.

   Radera
 6. Ät bra. Inte smula alltså? ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, att vi inte tänkte på det! =)

   Radera
 7. Och hur sugen på fulchips är jag nu på en skala? Straffet för att vara lat och hoppa lunchen. Fast för att vara reklam ser de uppseendeväckande avskräckande ut med sin sorgkant.
  Men jag tog fasta på Ät bra temat. Bara nyttigheter idag. Var månde detta sluta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ett dugg sugen skulle jag säga... efter att ha sett vad du bjuder på hos dig! Kan vi inte byta, snälla?!! På vilodagen blir det bara brunch och middag, helst snabbt och nyttigt men det är inte alltid det funkar. Och jag kan garantera att det inte innehåller snacks. ;)

   Radera
  2. Sorgkanten kan iofs bero på att det är en plåtskylt som antagligen har några år på nacken... men inte ser det aptitligt ut för det.

   Radera
  3. Hoho här fick jag klura en stund på sorgkanten. Vad kar sorgkanten på chipsen med plåten att göra??? Kanske har jag löst problemet.
   Jag går med på ett 50/50 byte. Varken mer eller mindre, jag är ganska snäll men vill smaka på allt.

   Radera
  4. Ååh, vad snäll du är! Det blir perfekt balans på nyttigt och onyttigt. ;)
   Njaa, inte vet jag... tänkte bara att en gammal plåtskylt kan se lite sjaskig ut... men fläckvis? Det är förstås frågan. Eller så är det en taskig bild helt enkelt. Summa summarum, allt går inte att förklara. ;)

   Radera
 8. Kan vara gott med lite snacks ibland. Undrar om just dessa chips är väldigt bra med tanke på uppmaningen. Kul! :-)
  Bidrar själv med en slags skylt denna gång... trevlig vecka!

  SvaraRadera
 9. Men, potatis är ju en stor källa till C-vitamin sägs det, åtminstone om man äter många. Tror jag tar limefrukten i stället. :)

  Och som vanligt är jag jättesen med mitt skyltande.

  SvaraRadera
 10. Helt rätt - ät bra, ät chips! :-D

  SvaraRadera