20 juli 2013

I don´t get it!

Och så undrar man varför datorn ryker och tiden försvinner ut i cyberspace...

21 kommentarer:

 1. Nu kan vi sluta undra ;) Vi spenderar ju tiden hos dig :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu var det inte riktigt så jag menade... tänkte snarare på mig själv och att jag aldrig kan hålla truten. Minst hälften av kommentarer är mina... och alla inlägg är garanterat mina. Jag är så glad att ni finns!! Annars skulle jag ju sitta här alldeles ensam och muttra. ;)

   Radera
  2. Visst förstod jag att det inte var så du menade :) men min vinkling var inte heller osann ;) Vi kommer ju hit och trivs - hela tiden! Sträck på dig och vet att du är skön personlighet för oss medbloggare! :D

   Radera
  3. Jag vet! Och jag skrattade gott åt din kommentar. Just såna här snilleblixtar (en oväntad humoristisk vinkling) älskar jag. :) Det är kommentarerna som gör bloggen till vad den är, med lite hjälp från mig. :)

   Radera
 2. Hahaha! Eva har en poäng där;-)
  Personligen tycker jag att du ska vara mäkta stolt över den rapporten. En boost gör självfötroendet... typ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boost vet jag inte men jag är otroligt glad över att så många tar sig tid att kommentera (glöm inte att jag har hållit på i några år) och extra glad är jag för stammisarna (ingen nämnd, ingen glömd) som står ut med mina tokerier. ;)

   Meningen med inlägget är egentligen att försöka banka in att det är mitt eget fel att tiden alltid är knapp... fast å andra sidan hur jag än prioriterar räcker den inte till allt. Och bloggeriet är ju också roligt. :)

   Radera
 3. ..är ingen stammis men kan ju bli. Står ut med dina tokerier gör jag mer än gärna ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neheej, och jag som räknade med dig. ;)

   Radera
 4. Uuupps, det var ett antal inlägg i en och samma blogg, jag som bytt blogg tre eller fyra gånger sedan starten 2009. Du är en hängiven bloggare och det får du ju belöning för i och med alla kommentarer. Vi gillar dig, det vet du ju ;0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar er också! :) Annars hade jag väl aldrig hållit på så länge... från 2005. Fast i början var den en "one-woman-show".

   Radera
 5. ..nu är det ju söndag ! Skyltsöndag ;-) Det var ju därför jag besökte dig. För att länka ! Klart du kan räkna med mig... undrar bara vad du heter och liiite om vem du egentligen är :-) Det tycker jag är en bra bit på väg... "i detta sociala fenomen"...
  1.742 inlägg och 22.067 kommentarer. Borde kanske fundera på att gå över till Blogspot !

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag såg din kommentar var jag halvvägs till John Blund. Han brydde sig inte om vad det är för dag, konstig typ! ;)

   Radera
  2. P.S. Räknar med och räknar med... räknar IN var min tanke men jag valde fel preposition och det blev en helt annan tanke. De små rackarna kan ställa till det ibland. Men nu skulle jag inte nämna någon så det här är bara en parentes. ;)

   Radera
  3. P.S.2 Undrar vad jag heter? Jag har namnsdag idag. ;)

   Radera
 6. Ja, men visst är det konstigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att man är så trögfattad. Finns det medicin mot sånt? ;)

   Radera
 7. Men det är väl för att det är kul ju! Och som sagt ovan, du får skylla dig själv. Vi andra trivs i alla fall med det. :)
  La in en skylt. Denna gång från nästan hemmaplan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Och ja, jag skyller mig själv. Det är precis det jag gör. :) Inga krav utifrån med andra ord. Jag vaknade för en stund sedan (satt uppe och bloggade halva natten, haha) men nu är min skylt också uppe - från lite längre bort. :)

   Radera
 8. Det är inte lätt att vara populär men skyll dig själv, det är alldeles för roligt att hänga här med dig och dina kompisar :)
  Nej fattar hur du menar förstås, jag är inte alls lika flitig, eller välbesökt som du men ändå försvinner tiden i ett nafs. Kolla bara här nu hur många inlägg jag missat sedan senaste besöket hos dig *himlar med ögonen och suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, vad svarar man på det? ;) Nu ångrar jag nästan att jag postade inlägget för det känns som att det luktar skryt och det känns främmande för mig. Inte heller ville jag söka bekräftelse även om det självklart är kul att höra att andra gillar det man gör. Min tanke var att göra mig lustig över hur trögfattad jag är som inte ser sambandet mellan det myckna bloggandet och tiden som rinner iväg. Men eftersom inlägget skapade reaktioner vill jag inte ta bort det. Och du är självklart välkommen, när du vill, vågar och kan! ;) Minns du förresten Inner Circle och Sweet (A La La Long)? Gaah, nu fick jag den på hjärnan... help!

   Radera
 9. Jadu, det kan man undra... vad vi gör med vår tid! Men kul är det... den här sorten av social samvaro gillar jag. Helt på var och ens egna villkor... ;-)

  Apropå dina senaste kommentarer hos mig så har de klassats som skräp, men nu är ordningen återställd. Välkommen åter!

  SvaraRadera