16 juli 2013

TisdagsTema - natur


Jag har visat bilder på vulkanen Osorno tidigare... men inte den här, hoppas jag.
För att vara på den säkra sidan får ni en bild på lavaström också.

11 kommentarer:

 1. Vulkaner är spännande på något sätt. Och snygga. När man väl ser dem. I Ecuador lyckades jag missa nästan alla vulkaner jag passerad p g a att ofördelaktigt väder, dvs dis och dimma. Snopet kan man säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tyvärr ofta så. Vädret växlar fort dessutom.

   Radera
 2. Vackra naturbilder. Var du ända upp till toppen?

  SvaraRadera
 3. Exotiskt och spännande med vulkanbilder! Det känns oändligt långt borta med en snötäckt vulkan, men hjälp, vilken vacker bild!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Ser den undre bilden och känner svaveldoften ... hu, dessa naturkrafter!

  SvaraRadera
 5. Nä.. jag har då inte sett vulkanen Osorno hos dig tidigare. Vilken fantastiskt blå himmel ! Snyggt mot den vita vulkanen. En naturbild av högsta klass ! Har stor respekt för vulkaner. Den närmsta vi har är ju Etna på Sicilien som får utbrott lite då och då.
  För en sisådär hundra år sen när jag var ung och reste världen runt besökte jag vulkanen Arenal i Costa Rica. Så spännande och samtidigt lite kusligt att vara så nära. Den rök och pyrde och... jamen stopp där ! Skulle ju inte bli sådär långrandig igen ;-) Ha det bäst Pumita !!

  SvaraRadera
 6. Mäktigt! Men vet du vad dina bilder från Chile påminner mig om - Cypern och El Greco området som såg precis ut som månlandskapet som du visar. Fast jag medger att det inte var lika grönt där.

  SvaraRadera
 7. Snacka om dramatiskt landskap.. läckert!
  Sv: Nej det var inte alls någon åska i luften uppe i fjällen. Bara sådana väldigt mörka moln och klart väder någon kilometer bort!

  SvaraRadera
 8. Det är häftigt att det skiljer så på bergstoppar och dalar, att man kan typ både åka skidor och sola i bikini inom någon timme. Vackert är det också, hoppas bara vulkanen inte vaknar.

  SvaraRadera
 9. Vilka mäkta imponerande bilder från en annan värld! Nej vulkanen Osorno har jag inte sett tidigare. Men den snöklädda konen påminner mig om Fuji, Fujisan i Japan och mycket lava har jag trampat runt i i Island så på något sätt känner jag mig hemmmastadd ;) (Du ser, mig imponerar du inte på - skämtar! Det gör du visst det, på en massa olika sätt, jag råkade bara associerar till det för mig kända)

  SvaraRadera