25 augusti 2013

Skyltsöndag - biltema


Jag har slitit hårt för att hitta den här skylten, det ska ni ha klart för er! Inte bara jag utan även min intelligente följeslagare. Åkt med både buss och tåg för att komma dit och hem igen. Det tog tre timmar... minst! Men det är fortfarande inget tema på skyltsöndag. Bara så ni vet. Fr o m imorgon tar jag bloggledigt ett tag (ett par veckor) och firar ojämnt hos grannen. Postar ev. kommentarer när jag kommer åt men annars blir det lugnt här. Lev väl!

18 kommentarer:

 1. Då får du en fanfar, eller kanske inte, från mig för födelsedag och ledighet. Ha det så trevligt, men glöm inte bort att sakna oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Staren! Hur skulle jag kunna glömma... det finns inte! De har wi-fi hos grannen också (vår östra) och min intelligente följeslagare ska med så jag lär smyga runt hörnen och hålla koll på er. ;)

   Ingen fanfar om jag får välja. Att bli äldre är liksom ingen bedrift. :) Jag skrev "fira ojämnt hos grannen" mest för att berätta var jag befinner mig. Det blir inte så mycket "firablåtira" även om vi är två stycken som fyller samma dag.

   Radera
 2. Vilken uppoffring bara för oss. Så långt och så krångligt. För en bild. Rörd blir jag. ;)
  Min skylt är raka motsatsen till din: http://vardagettaventyr.blogspot.se/2013/08/skyltsondag_25.html OBS! Inte meningen som någon protest mot ditt bidrag. :)
  Då du lämnar oss i sticket ett tag ber jag att få tillönska en skön avkoppling. Hörs! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Jag vill inte. Jag vill inte!", gnällde smartfånen men jag envisades. Min knäppa humor lämnar mig ingen sinnesro. Förra veckan trodde de flesta att skyltsöndag har ett tema på B. Nu är det ett tema på B. Biltema. Fast det inte är det. Speciellt inte på B. Du fattar. ;)

   "Du lämnar oss i sticket..." skrev hon men jag går inte på det där så försök inte! Att spela martyr med mig funkar inte. Ni klarar er alldeles utmärkt utan mig. Iaf i en vecka eller två. ;) Nej, så självgod är jag inte... verkligen inte! Det ska bli underbart med lite ledighet efter en tuff sommar (det blir mer i höstmörkret men då packar jag ryggsäcken) och miljöombyte är inte dumt heller. Jag är hemma igen när du ska baka tårta, där omkring, men vet inte när jag dyker upp på bloggen. Du kan ju lämna en liten bit till mig. Är inte så mycket för tårta så det räcker med en smakbit. Ha det gott du med! :)

   Radera
  2. Jag tänkte du kunde baka och lämna en bit till mig. Men den kanske inte håller sig i flera dagar? :)

   Radera
  3. Tveksamt. Dessutom åker jag iväg innan... att skicka tårta per post från de finska skogarna låter inte som en bra idé. Och jag som hoppades på att få slippa. Vad sägs om knytis när jag är tillbaka? :)

   Radera
 3. Jo jag är rörd till tårar över ert slit. Inte minst den intelligente får jobba hårt, det ser jag nog. Du trycker väl egentligen bara på några knappar och viftar lite lojt med foten där på de allmänna transportmedlen.
  Jag däremot är en perfekt bokstavstrogen slav. Säger du biltema så är det biltema, basta! Fast egentligen har jag tur som den tok jag är. Kan lugnt konstatera att hela mitt skylttema var krystat nog innan du spädde på med ett biltema.
  Ha det så gott under ledigheten och kom hem med en frisk fot!
  PS Bäst jag säger två friska fötter för att undvika alla missförstånd ;) DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Lena! Två friska fötter är min dröm. ;)

   Inte tycker jag att din skyltbild är krystad! Vardagsmat för en annan som alltid får hitt´ på mer eller mindre trovärdiga förklaringar. Dessutom kul att se ditt trevliga besök! Säg till när ni åker iväg till Japan (för det var väl dit du skulle? enligt inlägget) så hänger jag med.

   Haha, viftar lite lojt... här viftas inget! För då gör det så ont att jag måste plira med ögonen och rynka på näsan. Tur att kamerafingret är intakt! ;)

   Radera
 4. Haha.. vad sjutton hade ni där att göra ??? Nä.. något tema på Skyltsöndagarna vill vi (jag) inte ha. Det blir ju så lätt missförstånd ;-) Bloggledigt ?? Jaha..då kommer iallafall jag att sakna dig och säkerligen många med mig. Förresten, reser ju till Stockholm på Torsdag så det blir nog en bloggpaus hos mig också.
  Ha det bara så mycket bäst och bra du bara kan!! Det är du värd som underhåller hos med dina alltid finurliga och sinnesrika inlägg och dessutom ofta svarar lika sinnrikt och fyndigt på våra kommentarer. ..och ta som redan sagts väl hand om foten din ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! I´ll do my very best... fast det där med hand om foten vet jag inte hur det ska gå... man ska ju inte lyfta hand mot ngn... fast å andra sidan, i det här fallet är det snarare ner. Ta hand om dig du med! :) Och tack för dina fina ord! Jag rodnar.

   Heh, varför? Du kan läsa mer om mina tvångstankar i svaret till Della högre upp. ;) Det är bra att du håller ställningarna i Sthlm när jag är borta. Tur att man har en vikarie, vem ska annars göra stan osäker? BP möjligen men hon är inte underrätad ännu. Ni kan ju samarbeta om det blir för mastigt för en. ;)

   Radera
 5. Välkommen hit till öst, hoppas du får det trevligt här. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Benita! Det tror jag säkert. Och visst är solbeställningen klar? ;)

   Radera
 6. Orkar inte läsa genom alla kommentarer, men det jag snappat upp är att du fyller ojämnt och ska resa till Finland. Låter som en trevlig kombo, oavsett om de ojämna talen börjar bli höga. Vi kommer att stå på led och vänta på dig när du kommer tillbaka. Själv har jag firat en ett-åring i dag så jag befinner mig i sockerkoma och orkar inte leta på någon skylt. Ha det bra och moi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Hanna! Haha, det ser jag fram emot! Hoppas ni har var sin skylt att vifta med också. :) (Men det är inget som hindrar er från att skylta medan jag är borta) Du har skyltat varje söndag så klart jag undrade imorse men det är ju inget tvång. Ibland behöver man skyltledigt. Det är viktigt att du tar igen dig efter det hejdlösa firandet och blir helt återställd. ;) Ha det gott! Moi moi!

   Radera
 7. http://litenfagel.blogspot.se/2013/08/skyltsondag_25.html

  Ha det så trevligt hos grannen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag kanske borde ha en skylt där det står STÄNGT p.g.a. grannen! ;)

   Radera
 8. Ja, ja!!! Tur är väl att man läser alla dina svar, men först och främst tittar på Starens skylt, som alla verkade ha fattat - ja skylten fattade ju alla, men att du fyller inte jämt. Alltså vill jag ända gratta på förhand eller ja - njut av födelsedagen med grannen i öster.
  Det var faktiskt det första (=enda) jag hajade - att du ska till Finland. Säg bara inte att jag har fel;-)
  Å då du har så höga tankar om mig - som du inte ens underrättade om dina planer - att jag håller ställningarna medan du är borta så, visst ställer jag upp. Ge mig bara ett schema. Men räkna inte med att jag åker ut till Biltema i Länna eller nästan i Länna iaf. Även om jag ÄLSKAR Biltema. Nästan lika vass som Classe och Jula;-)
  Ha det så bra tjejen å ett och annat livstecken skadar inte. Jag pratar om min egen erfarenhet alltså;-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanx a bunch! Haha, men då har du fattat det som går att fatta här... det mesta är ändå bara svammel! ;) Att ni ska hålla ställningarna drog jag bara till med för att det lät bra. Och nej, du behöver inte åka till Länna! Nu har jag ju redan varit på Biltema (eller egentligen bara utanför, brukar inte handla där) så du kan ta det lugnt. Take care! :)

   Radera