22 september 2013

Skyltsöndag - flärdfullt fönster


Veckans huvudperson, Anna Filipendula Rudbeckia, skulle bjuda på ett fängslande triangeldrama till denna bild (ett skyltfönster från ett shoppingcenter i Cancún) men jag är tyvärr inte rustad med hennes berättargåva så jag nöjer mig med att konstatera att det är Pumita som är katten bland hermelinerna. Shopping är inte min grej. 
På tal om shopping och grej: du vill inte missa bloggen Sälj Grej med Tjej! Mer flärd hos Susanne som vanligt.

19 kommentarer:

 1. Jag kollade på bloggen du tipsade om... gjorde jag. Är det så det ser ut?
  Inte heller jag är någon shoppare eller flärdare. Det märktes tydligt när jag letade efter flärdfulla bilder i mina mappar - fanns inga. Och det tar jag som ett tecken på att det inte intresserar mig. Eller hur ska jag tolka det?
  Du har fått till en utmärkt kombo här med både skylt och flärdfullt fönster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I det offentliga rummet IRL har det nog blivit bättre (men långt ifrån bra), däremot tror jag att det finns mycket kvar att jobba med i näthandeln. I cyberspace verkar det råda andra regler än i riktiga livet, typ allmänt hyfs eller mycket allvarligare saker. Nu är jag väldigt luddig men ämnet är så stort så jag stoppar där. :)

   Radera
 2. Där fick du till två teman på en gång! Säkert mycket att berätta, men jag känner mig inte heller riktigt hemma på sådana ställen. Jag spinner också vidare på det flärdfulla temat- eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är en konst det också, att slå ihop teman. ;) Men alternativet hade varit att bara skylta så jag valde den här varianten. Din skylt är klart flärdfull (den är ju ceriserosa!) men tyvärr, den lockar mig bara som skylt. Hundklippning har jag inget behov av, saknar accessoire. ;)

   Radera
 3. Bra dubbelträff där! Jag klarar visst inte den flärdfulla biten - om inte något bara poppar upp framför näsan. Som dagens skylt gjorde. Trevlig söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är mystiska skyltar klart mer intressanta än flärd. Jag vill ha en arbetsdag 8-14, Dolly Parton kan slänga sig i väggen! ;)

   Radera
 4. Riktigt flärdfullt med de häftiga solglasögon på den sköna damen! Inte heller jag är särskilt shoppningsbenägen så jag hade klara problem med veckans fönster! Fin kombo du fick till!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Violen! Jag har förstått att flera bloggare "jag umgås med" (däribland du) delar ointresset för shopping och det känns skönt att höra. Fördomsfullt förvisso, men jag förknippar shopping (och flärd) med ytlighet, en egenskap som inte står så högt i kurs hos mig. Önskar dig en fortsatt fin söndag!

   Radera
  2. Jag gillar att shoppa och förknippar inte alls shopping med ytlighet. :)

   Radera
 5. Hi hi..ja men du det är fullt tillräckligt med dessa så tuffa glasögonprydda sköningar. Helt klart flärdfullt.

  Förövrigt är det lite mer än flärdfullt att ha varit i Cancún..så det så :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, i slitna jeans och svettig t-shirt? Det kanske det är. ;)

   Radera
 6. Jaha.. så hände det igen. Skrev en ganska så lång kommentar och så klickar jag på länken "Sälj Grej med Tjej". Hoppar tillbaka och finner självklart en tom kommentarsruta!! Grrr..
  Vad sjutton var det jag skrev nu då..?? Jo, Här är en till som inte alls gillar att springa runt och shoppa. Kan ju skapa vissa bekymmer om man lagt på några kilo och kläderna plötsligt är för trånga. Kämpar, till skillnad mot många andra, ganska så hårt med att öka i vikt och har iallafall lyckats från 45 till 48 !!! Förknippar inte shopping med varken ytlighet eller flärd utan snarare ett måste.
  Ja, sen var det din bild från Cancun (där har jag också varit ;-) som ju är hur flärdfull som helst med dessa brillor. Att sen lyckas med en kombo av två teman är ju inte helt fel.

  SvaraRadera
 7. Läcker och flärdfull bild från Cancun. Bilden talar onekligen för sig själv, här behövs nästan ingen historia, och det är i alla fall lätt att fantisera ihop något själv som betraktare!

  SvaraRadera
 8. Ja det där med shopping. Mitt projekt idag var inte ett dugg flärdfyllt utan ett måste... gummistövlar och regnjacka. Kan det vara så svårt att hitta något som faller mig i smaken och som inte är svart!!!!! ???? Jo, det är det. Sitter på fiket i Täby Centrum i stället med en cappu och ojjar mig över att jag även den här hösten kommer att bli blöt, precis som alltid;-)

  SvaraRadera
 9. Haha, vi är nog lite lika. Jag är inte mycket för några smycken, har inte ens vigselringen på mig vilket många tycker är konstigt. Men vi vet ju själva att vi är gifta och ringen är egentligen rätt snygg (finsk Lapponia) men bara i vägen. Och shopping har jag inte lärt mig ännu vad som är tjusningen med det. Men ditt fönster är flärdfullt, helt klart!

  SvaraRadera
 10. Haha, du skrämde mig. Precis när jag klickade på publicera så brummade det till i telefonen och jag fick kommentaren från dig på veckans fönster. Nu har jag lagt upp dagens skylt också, bättre sent än aldrig. Det där med att sälja grejer med tjejer borde vara förlegat tycker man. Satt faktiskt och pratade om det vid söndagsmiddagen hos föräldrarna i dag. I Speedway är det ju en tunn, lång och lättklädd tjej som håller upp skylten med vilket heat det är, men det är bara män som kör. Ska nog ta och titta lite mer på den där bloggen och förvånas, eller kanske inte förvånas...

  SvaraRadera
 11. Smart att kombinera ditt Skyltsöndag med veckans lite knepiga fönstertema. :-)
  Besöket hos dig gav mig anledning att själv bidra med en skylt.
  http://erik56.blogg.se/2013/september/skyltsondag.html
  Första gången för denna typ av varningsskylt. ;-)

  SvaraRadera
 12. Jamen det fönstret passade ju fint till temat. Vet man inte vad Swarovski är för något så lär man nog inte sakna det heller. Ingen förlust alltså.

  SvaraRadera
 13. Ja, det där med svindyra märkesvaror ... det har jag svårt för. Ditt fönster passar i allra högsta grad in på flärdfullt, men hade jag mött någon med Pradaglasögon hade jag inte fattat hur "fint" det var. Pärlor till svin, eller?

  SvaraRadera