20 oktober 2013

Skyltsöndag - stängt för semester


28 kommentarer:

 1. Hahaha! Din skylt påminner om än väldigt liknande variant i Alicante ifjol. Alla hänvisade till att vi skulle köpa biljetter till Valencia på ett visst ställe. Vi traskade dit och möttes v en liknande skylt, fast den var en pappersvariant. Så Valencia kom vi aldrig till om man säger så.

  Svar: Har ju haft som målsättning i år att komma på egna inlägg och inte förlita mig så mycket på andras idéer = snylta på dom helt enkelt. Har väl lyckats sisådär om jag ska vara ärligt. Beundrar alla dessa tjejer (killar lyser ju med sin frånvaro där) som varje vecka kommer upp med nya roliga teman.
  Föntertemat tog jag till mitt hjärta när jag insåg att jag aldrig medvetet fotade "normala" fönster... Ooooops;-)

  PS. Det är betydligt tuffare att vara beroende än att vara periodare som du;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det går väl bussar och tåg mellan Alicante och Valencia... måste man ha en resebyrå till det? ;)

   Med din fantasi är det ju inga problem med att komma på egna idéer, haha. Din uppfinningsrikedom är häpnadsväckande. Fast jag skulle inte kalla det för att snylta när man deltar i fotoutmaningar. Jag försöker göra temat "till mitt" och inte köra längs samma spår som "alla andra". Lyckas hyfsat, tycker jag. Fördelen med utmaningar är att fler hittar till ens blogg. Pratar för Pumita nu, för BP gäller annat. ;)

   Tuffare att vara beroende? Jag vet inte det... för det är som en berg- och dalbana att vara periodare, att växla mellan hopp och förtvivlan. Kan vara nog så ansträngande för ett svagt hjärta. ;)

   Radera
 2. Ha det så bra då och på återseende !!! .. Ser fram emot...
  Men... var det inte i November du skulle resa till Argentina ?? Då hinner du ju med iallafall minst en skyltning till ;-)
  Ser ut att vara rätt resebyrå du valt. De milda lugna färgerna antyder en resa arrangerad utan stress...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var värst vad du var snabb på att säga Hej då! ;) Fast du är inte ensam, upptäckte jag i nästa andetag. Läs mer om det i kommentaren nedan. Jo, det är två veckor kvar. Jag har börjat nedräkningen. :)

   Radera
 3. Ser sympatiskt ut på något sätt, inte så flashigt som en del ställen på andra håll.
  Hörs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iaf som foto-objekt, vet inte om jag skulle våga boka en resa här. Nu gick ju inte det iofs eftersom det var stängt. ´ta luego!

   Radera
 4. Men du hinner kanske handla lite för resan hos mig om de nu öppnar. Sticker du nu?? I så fall- ha det så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite hinner jag handla innan... ska bara gå igenom min lista först så jag har lite koll på läget. En resekudde fick jag i present så det blir premiärtur för den.

   Radera
 5. Semesterstängt redan? Ha det bra och jag ser fram emot dina bilder från resan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske, kanske inte. Fick en idé när jag läste alla kommentarerna. ;)

   Radera
 6. Varför ska man göra en lång historia kort? Så här är det (hittade egentligen bilden när jag letade efter bruna fönster så därför är den här på tapeten idag): min tanke med rubriken var att "ägaren har flugit sin kos" och det skrev jag också först under bilden men så tänkte jag att mina läsare är smarta, jag behöver inte tänka åt dem, och tog bort texten. Det är roligare att kommentera när allt inte är sagt redan. Och visst tänkte ni, bara inte riktigt i samma banor som jag. Resebyrån i Valladolid ser inte ut att ha haft öppet på väldigt länge… det växte ogräs på trappan men det var jag tvungen att ta bort så ni ser bara det översta trappsteget.

  När det gäller Pumitas bloggeri och semesterstängning har jag inte tänkt så långt ännu. Visserligen är det här ett bra inlägg att sätta punkt med (innan semestern alltså, tro inget annat) men jag kanske har en stund över nästa helg. Det är varken ett hot eller ett löfte. Det blir som det blir. Nog om mig, nu ska jag kika runt och se vad ni har hittat på!

  SvaraRadera
 7. Föga förtroendeingivande - men himla snygg som fotoobjekt, det tycker jag man kan säga om din skyltande dörr i dag. Lustigt nog hade jag glömt skyltsöndag i dag - men söndan är ju fortfarande ung ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ens halva dagen har gått ännu, man kan skylta hela dagen lång. Susanne t.ex. brukar sätta upp sin på kvällen. Idag vet jag inte hur det blir eftersom hon är mitt i reseförberedelserna, vad jag förstår. :)

   Radera
  2. Hehe, jag tog en paus i reseförberedelserna och skyltade lite tidigt idag också. Med något som behövs när man är ute och reser. ;)

   Min första resa blir det inte så många förberedelser till utan jag slänger väl ner tandborsten och passet och ger mig iväg. Den andra och långa resan ""down under är ju den som tar tid och jag börjar tvivla om att hitta någonstans att bo i nyår. Får väl tillbringa natten ute i det fria.

   Passande skylt du visar i alla fall och den kan ju med fördel ligga kvar överst om du nu inte skulle hinna med att "nyskylta" nästa söndag.

   Radera
  3. Tack så mycket! Fast jag undrar förstås hur gångbar Eslövskartan är på andra sidan jordklotet. ;)
   Kan vara knepigt att hitta boende i Sydney vid nyår. "Alla" är ju där. Om inte annat så kan det bli en dyr historia men du får väl sova på internetcafé som ungdomarna gör. ;)

   Det var inte tanken från början, att skylten skulle ligga överst, men det lutar åt det. Behöver läsa på lite innan resan och det är lite mer än pass och tandborste som ska med. Det var fem år sedan sist jag packade för en "riktig" långresa. Börjar bli rostig, känner jag. ;)

   Radera
 8. Så där ja - skyltat och klart (fast visst, jag har tagit en genväg)!
  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2013/10/ett-spontant-krogbesok.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Genvägar är helt ok, dessutom vad det bra tips på en sajt. Bookatable har jag inte hört talas om tidigare. Smart idé!

   Radera
 9. Vacker sliten port. Även skylten är vackert skriven.
  Själv visar jag upp en hobbyverksamhet tillika hantverk, osäker på hur många som ägnar sig åt denna verksamhet nu för tiden.
  Hoppas du får en skön semester. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag ska göra mitt bästa! :)
   Kul att du lyfter fram det gamla hantverket! Men jag känner mig som en förrädare som gillar läsplattan så mycket. ;)

   Radera
 10. Gammalt, snyggt och slitet! Vi bortser från ogräset på trappan, det har du ju rensat bort!
  OM det här är ditt sista inlägg innan du reser så vill jag önska dig en trevlig resa med många härliga upplevelser! (Det önskar jag dig naturligtvis även om du dyker upp nästa vecka).
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 11. Du må ha stängt för semester, men jag lämnar ändå in ett skyltbidrag. :-)
  Ser att några andra gjort på samma sätt.
  Hoppas du har det skönt under din semester Pumita!

  SvaraRadera
 12. Ha en skön semester!

  http://litenfagel.blogspot.se/2013/10/skyltsondag.html

  SvaraRadera
 13. Antar att du njuter under din semester!
  Här kommer ett nytt bidrag till "skyltsöndag".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad trevligt att du haller stallningarna. Erik! :) Ha det gott tills nasta gang! Det blir nog om 2 veckor. :)

   Radera
 14. Hoppas du njuter av ledigheten! Och i dag är det skyltsöndag "på riktigt"!

  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2013/11/skyltsondag-pa-riktigt.html

  SvaraRadera
 15. *vinkar* ... i fall du skulle titta hitåt! Får man HA så lång semester??? Klart man får. Men nästa gång får du allt ta med oss också! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, det FÅR man väl... det är väl inget som hindrar... förutom att man inte har obegränsade resurser när det gäller tid och pengar. ;) *vinkar glatt tillbaka*

   Radera