30 november 2013

Omtöcknad

Ja, jag är tillbaka... men inte riktigt bloggduglig än.

20 kommentarer:

 1. Nämen vad kul att se dig igen, om än lite grön?? Hoppas resan varit trevlig och att vi får se och höra massor av det snart :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! :) Lätt illamående skulle man kunna tro pga färgen men så farligt är det inte. ;)

   Radera
 2. Så du har varit i Brasilien. Trodde du skulle till Argentina. Men ännu bättre att du besökte landet som nästa år ska vara värd för fotbolls-VM. Ser fram emot massvis med bilder nu när du väl kommit över jetlagen.
  Välkommen hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, BP! Ja, det gäller att passa på när jag ändå var i närheten. ;) Men det blev bara en dag på andra sidan gränsen. Självklart hann jag prata fotboll under den korta tiden, haha. Nej, förresten, det var i Uruguay men killarna kom från Brasilien. Du ser! Ingen idé att jag säger mer... hjärnan är inte redo för detta. ;)

   Radera
 3. Kul att du är här på bloggen igen. Vi är visst omtöcknade båda två, men att komma från ditt håll brukar vara jobbigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att "se" dig också!
   Jag är egentligen mest matt över att jag har lyckats fibbla med inställningarna i kameran så att mina bilder är "gråaktiga". De såg ganska ok ut i kameran men när jag flyttade över dem till datorn vill jag bara radera alltihop! Men det går väl över. Det är bara världsliga saker. Det viktigaste är ändå vad jag har varit med om. :/

   Radera
  2. Visst är det så. Men gärna lite schyssta bilder också. ;)

   Radera
  3. Just nu vill jag inte tänka så. ;)

   Radera
 4. Kul att du också är på plats! Då väntar vi bara på att själen ska hinna ifatt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värsta är väl att jag har svårt att vänta, haha, och då blir det som det blir. Ni får stå ut med det. ;) Kul att vara tillbaka!

   Radera
 5. Välkommen hem! Bloggduglig - måste man vara det ?????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Nja, inte vet jag... men viss koordination mellan tanke- och fingerverksamhet skadar inte! Och att de båda funkar var för sig också. ;)

   Radera
 6. Välkommen tillbaka! Hoppas du haft en riktigt bra resa och jag ser fram emot att få se dina bilder därifrån. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har haft en underbar resa och kommer att "leva på det länge". :)

   Radera
 7. Härligt att du är tillbaka Pumita ! Hoppas du haft det toppen och har många fina minnen i bagaget. Ser fram emot att se vad du kommer att dela med dig av till oss andra. Argentina... låter i mina öron väldigt exotiskt :-) Ha en skön helg och passa på att vila ut ordentligt nu !!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! Det är kul att vara tillbaka. Har saknat mina bloggkompisar! :)
   Semestern har varit alldeles perfekt, lagom lång också, det var skönt att komma hem. Inte dumt att sova i egen säng som omväxling och inte behöva packa och packa upp var tredje dag. Argentina är inte så himla exotiskt, ganska "europeiskt" på många sätt (pizza, pasta och glass bl.a., mycket italienska influenser pga invandring) men det är klart att det inte är som hemma. :)

   Radera
 8. Jo, det tar väl lite tid att komma rätt i tiden igen. Vad är det? Sju timmar på fel håll? Och välkommen hem, skrev jag visst förut, men jag kan ju repetera det på svenska också.

  Hmm, jag får det jobbigt med tio timmar "fel" nästa vecka. Men, men, jag får väl vända på dygnet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej, tidsskillnaden är bara 4 timmar men det är klart det känns lite även om jag inte är överdrivet jetlaggad. Värst är den långa flygresan (ca 20 timmar med väntetid), den sitter kvar i kroppen ett tag. Och så ska man ju fixa frukost själv och bädda sängen och så... du vet hur det är. ;) Det blir betydligt värre för dig men det är det absolut värt. Inte för att jag har varit i Sydney. Än.

   Tack! Det är bra att du skriver på svenska också, haha, så vi undviker alla missförstånd. ;) Tänker på argentinska fortfarande: vos och vení och så... nej, skojar bara, de uttrycken har inte fastnat på mig. =)

   Radera
 9. Välkommen hem! Snart piggnar du säkert till , det är ju tom snöfritt här hemma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! Du har så rätt så... men det blir väldigt mörkt så lite snö kan jag stå ut med från Lucia till Trettondedagen! ;)

   Radera