31 maj 2014

Jag tänker inte gå ner i spagat...


inte Split heller för då lär jag aldrig komma upp igen! Bäst att inse sin begränsning och bara Pula på sitt eget lilla vis. I Dellas fotspår, kan man säga, och Starens också om jag inte missminner mig. Det är inte planerat. Inte ett dugg. Ledighet visste jag att jag har förstås och eftersom jag inte har fått lufta mina vingar på över ett halvår så är det hög tid nu, eller snart så. Känner att jag är i desperat behov av miljöombyte, orken har tagit totalt slut, inte bara bloggorken utan all energi har runnit ur mig. Då blir en veckas återhämtning vid Adriatiska havet perfekt för att återfå krafterna.* Funderar på Rovinj och Rijeka, kanske Trieste. Svårt att veta hur mycket som hinns med.

Men tro inte att jag inte har nån koll alls på vad ni har pulat med... okejrå, inte superkoll, men lite har jag kikat iaf. BP (som för övrigt väntar dreglandes på att få vara uppe halva nätterna och titta på pojkar som sparkar boll... jaja, var och en blir salig på sin... eller hur det nu var) och Eva (massor med boktips att hämta där, alldeles perfekt, för hon har minst lika god smak som jag! Önskar bara att jag också hade fått den där cake-lady-genen) hakade på och svarade på 20 snabba om läsvanor som jag norpade från Enligt O. Det var kul att läsa och visst kände jag igen mig, inte i allt... det vore trist ju. Susanne är outtröttlig med sina Veckans fönster-idéer (och vilka bilder sedan!). Hur får människan till det varje gång?! Non capisco, fattar nada alltså. Jo, jag ska posta ett valfritt fönster när jag har orerat färdigt. Har saknat det, jättemycket! Anita på vackra Malta fortsätter att fascinera med sina insiktsfulla foton, Hanna som är min absoluta favvo när det gäller gamla skyltar (kolla bara den här!) har flyttat till en ny blogg som heter ögonblick. och jag har äntligen fixat till länklistan, Mia har klippkort till Norge men hinner gå på skattjakt, Malin pausar, småstads-Lena har varit på Malta, Benita har gjort en soffa av lastpallar och verkar inte kunna slita sig från den, Ninnie drömmer sig bort till sol och värme (och kanske en god bok), Rajson ritar hus i sanden (och snön lyser med sin frånvaro, äntligen!), Violen har gått och fiskat, Erik vet jag inte riktigt vad han gör (semmelsäsongen är ju över men fik är aldrig fel förstås... och hittar man en vänlig 08 blir det plus i kanten, haha), Anna lockar med sina ljuvliga bilder, Aila trivs i trädgården och skriver haiku (riktigt imponerande), Gärdsmygen surfar på de valfria Medelhavsvågorna, Cecilia är tillbaka i Sverige och Klimakteriehäxan planerar sommarläsning. Och alla andra... det blev lite mycket nu, jag måste vila en stund... men har jag koll eller inte?!

*jag tror det har slutat snöa nu.

P.S. Om någon mot förmodan skulle få för sig att bilden är en selfie... så kan jag upplysa om att så inte är fallet. Damen (som jag för övrigt hittade i ett hotellrum i Lissabon) har inget med inlägget att göra, förutom att hon ser ungefär lika trött och skröplig ut som jag känner mig, haha.

10 kommentarer:

 1. Men åh, där är du ju! Har saknat dig så! Det har varit så tyst i kommentarsfältet hos mig. Ja, jag har ju varit usel på att kommentera jag också och nästan försjunkit i bloggdvala. Det är väl bara fönstren som hållit mig uppe.

  Illa att du inte haft orken, men hoppas du får tillbaka den efter en tur till Adriatiska kusten. Där har jag tillbringat många lata dagar. På den italienska sidan alltså och inte där dit du ämnar styra kosan. Trieste ligger ju i och för sig i Italien men där har jag aldrig varit utan höll mig söder om Venedig.

  Ta nu det lugnt och kom tillbaka när du har orken. Förstås att du ändå inte kunnat slita dig från oss. Kram på dig! :)

  SvaraRadera
 2. Vilket inlägg! Vilken koll du har på oss. Sådan koll har inte jag. Får önska dig en riktigt skön vecka vid Adriatiska havet! Hoppas det blir en injektion för själen!
  P.s. Tur att det inte var en selfie!! Hade nämligen inte föreställt mig dig sådär.

  SvaraRadera
 3. Herregud som jag har saknat dig! Åsså blev det ett efterlängtat (NOT;-) maratoninlägg också. Ja, tjejen, du är ju totalt anonym, å kramat vill du då inte ha heller - du är liksom inte typen känner jag. Men jag uppskttar att du har haft koll på oss andra som lägger näsan i blöt (kolla Anita, mig och Erik). Oooops.

  Vad gäller resmål så kan jag rekommendera Pula. En mysig liten sovby om du vill bara bort från allt och inget.

  Å du - tack för länken:-) Hoppas verkligen att jag har underhållit dig under tiden du var/är i ide:-)

  SvaraRadera
 4. Aha, så du hade flytt landet, där fick jag en förklaring. Skönt att komma bort ett tag, skulle behöva det jag med...

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig i bloggen igen... och att även jag fanns med på ett hörn bland de kollar in hos ibland! Det uppskattar jag.

  Bilden i ditt inlägg tycker jag verkligen om, häftig, vacker, mystisk och spännande!

  SvaraRadera
 6. Där är du ju !!!! Härligt med ett livstecken och jätteglad blir jag självklart över att finnas med bland alla dina länkar. Hoppas verkligen att ett miljöombyte gör att din ork och engeri kommer tillbaka. Vi är väldigt många som saknat dig :-)

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen full koll :) Så, nu drar du iväg på välförtjänt vila? Det gör du rätt i! Man ska vara rädd om sig. Att göra "ingenting" kräver övning - hoppas du övat tidigare och kan slänga dig in i uppgiften omedelbart!
  Tack för länken :)

  SvaraRadera
 8. Du har verkligen bra koll på oss. ;) Ta det lugnt nu och vila så ska du se att orken kommer tillbaka.

  Det är inte många minuter jag hunnit slappa i min soffa, har alldeles för mycket på gång just nu.

  SvaraRadera
 9. Hej Pumita, roligt att du är här igen, du är saknad! Va härligt det låter att resa iväg till Medelhavet..Ha en underbar resa, ta det lugnt och bara njuuut!

  SvaraRadera
 10. Simsala Bim! Sim sala bim!! Simsala bimbim!! Känner du hur orken rinner tillbaka i ådrorna? Du vet väl att jag är en trollkona, du kan lita på mig. Ops du har stenkoll, tackar för länken, känner mig hedrad och ovärdig men glad :)
  Hälsa Adriatiska havet och ha det perfekt!

  SvaraRadera