31 maj 2014

Veckans fönster - valfritt


En flygande start på den bilfärden... och första gången jag ser en bubbla med tonade rutor dessutom men visst, allt är möjligt i Veckans fönster, speciellt när temat är valfritt. Undrar om bilden funkar till Skyltsöndag också... Jo, men se där! Det sitter en liten registreringsskylt på den flygande bubblan.

25 kommentarer:

 1. Och där sitter ju en liten nummerskylt på väggen också. Med tre ettor på. Och fönstren kan ju sägas vara igenmurade, målade eller övertäckta eller nåt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snacka om hökögon! ;) Jo, jag såg den lilla gatuskylten också men väntade mig inte att ngn annan skulle göra det. Den är ju ganska väl "maskerad". :)

   Radera
 2. Nämen tjena, där är du ju igen... du sticker upp som gumman i lådan då och då :-) Häftig bild. De verkar ha murat igen ingången, får hoppas att de kommer in och ut på något annat ställe. Bilen var ju lite skoj, lite sådär oväntat placerad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjaba! Månadens inlägg kan vi kalla det.. eller uppryckning. =)
   Känns som att de har målat "där de kom åt" och "inte vill de böja sig för långt ner", typ.

   Radera
 3. Susanne är duktig hon! Väldigt observant om man säger så. Älskar lilla Folkan och den duger bra till båda teman. Men personligen tycker jag nog att du ska göra ett ryck till imorgon! Ok:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanken lockar förstås men nu ska vi inte förhasta oss... När jag har kikat in hos alla och lämnat tassavtryck så har halva dagen gått så det blir nog inga fler gästspel idag. Men man ska aldrig säga aldrig. ;)

   Radera
 4. Glömde ju säga: KOM IGEN! Vill ha en aktiv Pumita som jag saknat ett tag nu.

  Å visst ser h´jag fram emot VM i fotboll och dessa "Kom igen på¨ olika språk. Så Vamos - duger det.. troligen inte;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackelitack! Har saknat dig också. :)
   Vamos duger, jag vet ju vad du menar. ¡Ánimo! passar kanske bäst i det här fallet, i mitt fall alltså. Kämpa på, typ. Fotboll förstår jag mig inte på. ;) Eller jo, lite. Det finns massor med ord... Vamos funkar och Adelante, Arriba, Aupa, Hala, Viva osv. Det är bara att välja. =)

   Radera
 5. Flygande Jakob har jag hört talas om, men inte om flygande VW. Får jag gissa att det är den flygande Jakob susar fram i när han vill ge sig iväg snabbt från hungriga människor... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, kanske hellre en flygande bil än flygande nötter och bananer. Weird! ;)

   Radera
 6. Härligt rolig bild med många detaljer att titta på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bubblor är charmiga, ser ut som om de ler. :)

   Radera
 7. Kul att få ett livstecken! Dra du ut i världen och samla på dig en massa krafter- själv drar jag på onsdag! Och i glädjen att hitta ett inlägg här ska jag genast leta fram en skylt! Ha det så gott!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vart ska du NU IGEN?! ;) Ha det gött var det än är!
   Jag väntar en vecka, måste hinna vänja mig vid tanken först. Och kanske packa lite.

   Radera
  2. Jag har ju varit hemma i flera veckor!!! Nu ska det dras runt på öarna i Indonesien. Tänker mig att träffa såväl orangutanger som Komodovaraner och titta på ett och annat tempel och bestiga någon vulkan. Ingen vila här inte!

   Radera
 8. Klart originellt! Kul att du är tillbaka. Och skyltsöndag kanske också???
  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2014/06/skyltsondag-i-korvbranschen.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det! :)
   Skyltsöndag finns alltid där oavsett var jag befinner mig.

   Radera
 9. Trevligt att du kommit med egen dubbel, både fönster och skyltsöndag. Läckert. :-)
  Undrar varför de har murat igen den där utgången!?
  Men folkabubblan är roligt målad, den ser tuff ut med sina tonade fönster.
  Själv har jag valt en skylt som tar sig fram med pedalkraft. ;-)

  SvaraRadera
 10. "Graffiti" helt i min smak. Påminner mig om min student natt när jag och kompisen åkte runt GBG i en vit sådan. På den tiden kunde man vara nykter tom en sådan dag. Det var inte så mycket att fira, men mössa hade vi nog.
  Kul att en liten Pumita piper till. Jag lovar heligt att hålla mig snöfri, bara du kikar förbi!

  SvaraRadera
 11. Bubblan var en bil med charm. Numera tycker jag att alla bilar ser nästan likadana ut, så jag har svårt att skilja dem åt, men å andra sidan är jag väl lagomt intresserad. Det är en skicklig konstnär som gjort denna målning - perspektivet är helt rätt. Kanske är det hans/hennes drömbil ;-)

  SvaraRadera
 12. Läcker bubbla! Den har då inte kört in i väggen, den verkar snarare vara på väg ut!
  Kul att få ett livstecken från dig! Ha det bra!

  SvaraRadera
 13. Vilken läcker bil(d) !! Som sagt, toppen att du visar att du lever och finns kvar i bloggvärlden. Blev ju nästan lite orolig där ett tag. Skickligt att få ihop två teman ! Såg först ingen skylt alls men de är ju faktiskt när man tittar hur tydliga som helst ;-)

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig målning! Har själv en bubbla :) Självklart ska du få se fler bilder härifrån! Uppdaterar så ofta jag hinner :) Ha det bra!

  SvaraRadera