16 augusti 2014

Nödtelefon

Det allmänna nödnumret i Mexiko är 066.
En till bild från samma hotellbadrum hittar du här.

9 kommentarer:

 1. Nu börjar det bli kris... Var är hon, Sassa?! Har det inte gått två veckor än?
  Den här gången hittade jag inget fönster men det måste bero på att abstinensen gör en så medtagen att man inte orkar leta.

  SvaraRadera
 2. Hallå weekendblogger;-)
  Alltså telefonen vid det fina badkaret är ju perfekt. Jag menar - jag känner kanske för en Tequila Sunrise medan jag ligger i bubbelbadet och bara njuter. I love it helt enkelt, även om jag troligen skulle vara så tråkig att beställa en mexikansk öl eller bara en vinare;-)

  PS. Gillar ditt kit med allt som behövs för att undvika en mindre tilltalande odör under en resa i värmen;-) DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alló! Eller Dígame, som de säger i Spanien, "jag är idel öra", typ. Så finurligt uttänkt.
   Det smärtar mig att göra dig besviken... det finns inget badkar! Borde nästan lyfta luren och fråga vart det tog vägen. ;) Det du ser är den vita kanten av tvättstället och kaklet i väggen (det blågula är alltså en bård runt hela badrummet). Till höger om fotografen finns allt det där du ser om du klickar på länken och snett bakom till höger finns en dusch. Fint kakel där med, har tyvärr ingen bild.

   Hade jag legat där i badet, som inte finns, hade jag varit lika tråkig som du. Det hade blitt en fruktjuice kanske. Men eftersom jag inte gillar att ligga i badkar hade det förmodligen inte blitt det heller.

   Kitet är en "flygpåse" med schampo och grejer. Odörer är svåra att undvika när det är över 30 grader varmt men en gör så gott en kan. :)

   Radera
 3. Haha, en nödtelefon i badrummet, trodde att det var i badrummet man avhjälper nöden... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen men det kan ju uppstå andra nödsituationer! Lyxigt värre att kunna lyfta på luren och skrika på hjälp när pappret är slut. ;)

   Radera
 4. Älskar det mönstrade kaklet i badkaret men nu blir jag riktigt nyfiken på hur det ser ut i sin helhet! Kan du rädda mig ur min nöd vid något tillfälle och visa en bild på det?
  Håll ut, om en vecka börjar fönsterletandet igen! Till dess, ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ledsen för att jag måste göra dig besviken och för att jag inte kan spela hjälte/räddande ängel här. Som jag skrev här ovan: den krassa sanningen är att det inte finns ngt badkar. Ingen större förlust för mig iofs för jag är inte badkarstypen, föredrar en snabb dusch, men det hade blivit stilpoäng, helt klart.

   Tur att man är upptagen med annat i veckorna för då går tiden fortare. ;)
   Jag svamlar bara, ta det inte så allvarligt... bara lite. Ha det gott du med!

   Radera
 5. Ja, var ska en nödtelefon vara om inte där man sitter när nöden tränger på ... eller? ;)
  Sv: Åh, fler lästips :) Tack! Alltid kul med helt nya författare och titlar att utforska :)
  Imorgon kommer en recension - bara för din skull ;)

  SvaraRadera
 6. Kul ställe för en telefon :) Och himla läckert badrum. Kollade din andra bild och det där med att kasta toapapperet i papperskorgen. Måste erkänna att jag gjorde det i flera dagar när vi kom hem. Och på tal om telefoner, i varenda liten "kiosk"/försäljningsställe i La Paz hade de en telefon, ingen mobil utan en fast telefon. Lite festligt :)

  SvaraRadera