8 augusti 2014

Tema fredag - utsmyckning

Mest manlig fägring på lokal i Buenos Aires

15 kommentarer:

 1. Vilken snygg samling karlar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sitter i betraktarens öga som vanligt. ;)

   Radera
 2. Nu blir jag nyfiken på vilka karikatyrerna föreställer. Färgglada är de i alla fall, även om det var ett rejält gubböverskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner till en och annan... sex stycken närmare bestämt. Ni kanske kan hjälpa mig med resten? :)

   Radera
 3. En fin samling stiliga herrar! De kan ju smycka vilken vägg som helst!

  Nu blev jag avslöjad! Min bild har varit med i veckans fönster för ett tag sedan. Är inne i en bloggsvacka och då kommer en och annan bild till heders igen!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bra minne kan vara av ondo ibland. ;)

   Radera
 4. Roliga karikatyrritningar. Påminner på Montmartre i Paris - konstigt att jag inte förknippar sådana skojsiga teckningar med Buenos Aires. Snacka om fördomar - från min sida alltså;-)
  Å vem känner jag igen då? Messi såklart, Maradona på separat tavla. Sedan är det nog Brezhnev, men han liknar Lennart Johansson faktiskt, du vet f d UEFA bossen. Den lilla blåa saken till höger ser ut som Napoleon. Å nu blir jag vansinnig att jag inte kommer på vem det är på karikatyren med den enda kvinnan.
  Salman Rushdie kanske (andra från vänster), men maken påstår att han också kunde föreställa Khomeini, fast honom såg man ju aldrig utan "turban".
  Å så sur jag blir nog att jag inte kommer på de tre på nedersta bilden. Tjejen vet jag definitivt inte vem det är men killarna svider. Ser dom på näthinnan, men kan inte placera dem. Grrrrrr. Hoppas du kan fylla in resten respektive rätta mina "val".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo... jag vet faktiskt vem Lennart Johansson är... men det måste vara Brezhnev. Den ovanför har jag för mig är Castro (gröna kläder och risigt skägg tyder på det) och hans kompis Mickey Mouse. Det var väl ungefär de jag kände igen, samma som du alltså. Mannen bredvid Messi ser mycket argentinsk ut, samma tättsittande ögon och lång näsa som på Leo, haha. Kvinnan har jag absolut ingen koll på men misstänker att hon är en tv-journalist (lite Evita-stil men ändå inte). Mannen till höger om henne ser ut som en idrottare av ngt slag.

   Radera
 5. Härligt färgglada karikatyrer :) Fick ju några svar från BP och resten får väl du avslöja för oss som inte kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr vet jag inte mer än BP! Har försökt gräva fram det på nätet men inte en endaste har jag lyckats hitta. :(

   Radera
 6. Vad roligt! Är det på en restaurang? Jag hade nog inte känt igen en enda men när jag läste BP:s kommentar ser jag ju i alla fall Maradona.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, ingen "fin krog" som du säkerligen ser men nån typ av matställe iaf. Jag tog en bild i förbifarten.

   Radera
 7. Karikatyrer - mer lika människan de porträtterar än människan själv ;)
  Sv: Film på hemmaplan är snacks-läsa här men på bio, jag vet inte varför, då hör det till att man får popcorn ;) Vanans makt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar fram ens bästa och värsta sidor, misstänker jag. ;)
   Så är det ju. Jag är inte "uppvuxen" med biogodis och därför saknar jag det inte heller. :)

   Radera
 8. Nu ser jag förresten att Musse har en röd t-shirt med Che Guevara på. Då måste det vara Castro, han med risiga skägget alltså.

  SvaraRadera