2 november 2006

Frida

Nytt skrivbordunderlägg idag. När jag loggade in igen kom jag att tänka på en historia. Egentligen borde jag inte sprida det här men i trick or treat-tider (bus eller godis) kanske det är OK. Dessutom var det rätt oskyldigt och hände så länge sedan att det är både preskriberat och förlåtet. Så här var det: Jag höll på att orsaka både hjärtflimmer och sjukhusbesök när jag skojade med en kompis. Kopierade skrivbordet på datorn, vände bilden upp och ner och lade in den i Autostart. Nästa gång när hon loggade in fick hon den uppochnervända bilden på skärmen i stället för sitt riktiga skrivbord. Klick, klick, klick! Inget hände och hon blev gaaalen. Jag kunde ha ”trollat bort” ikonerna och startknappen också, men det vågade jag inte. Obs! Gör inte detta hemma om du inte är säker på att ditt offer kan hantera det på rätt sätt.

5 kommentarer:

 1. Oh, fint. Frida Kahlo med de underbara ögonbrynet.

  SvaraRadera
 2. Vackert! Nu längtar jag till Mexiko.

  Igår läste jag en barnbok för min dotter om Frida, illustrerad av Ana Juan. Fantastiska bilder! Tror till och med den finns på svenska.

  SvaraRadera
 3. Mycket vacker bild.

  SvaraRadera
 4. Snyggt, vill ocksa ha!

  SvaraRadera
 5. Den här bilden har jag på en t-shirt som jag köpte i somras. Det är därför bilden är lite sned, men det bryr jag mig inte om. Färgerna är så vackra.

  Vargakvinnan och Lox: Ja, vilken vacker kvinna! Mycket mer intressant än alla som är stöpta i Hollywood-form. Jag gillar också hennes ögonbryn.

  Annelie: Jag vet vilken du menar, har sett den på bibblan. Den finns på svenska. Jill A. Laidlaws bok om Frida är för lite större barn eller tonåringar och den har jag till och med lånat hem.

  Var så god, Nadia! :)

  SvaraRadera