24 november 2006

Spanien - Kuba - Latinamerika

Jag har skrivit om Thomas Gustafsson och hans böcker tidigare, men nu har jag hittat till hans hemsida. Den innehåller information om Spanien och Latinamerika, allt från fakta om olika länder till praktiska råd och tips inför en resa. Mycket läsvärd!

4 kommentarer:

  1. Har haft en galet stressig vecka, och det är kul att kunna läsa ikapp bland favoritbloggarna igen! Vad mycket spännande du skrivit om på sistone :)

    Såg förresten Babel för ett par veckor sedan, och tyckte mycket om den. Skildringen från Japan kändes visserligen lite malplacerad, men var samtidigt den jag tyckte mest om (inte så konstigt kanske :P). Speciellt scenen på klubben i Shibuya, då alla ljud tystnade för att illustrera Chiekos situation, berörde mig mycket.

    SvaraRadera
  2. Jag har märkt att det har varit "tyst" hos dig på sistone. Hoppas att det är lugnare på jobbfronten nu.

    Jag kan inte välja en favorit bland historierna - hela Babel berörde mig - men om jag tänker på Japan-delen och Chiekos situation, gjorde bilderna, ljuset och ljudet (och tystnaden) från diskoteket starkast intryck. Mycket effektfullt sätt att berätta.

    SvaraRadera
  3. Hej Pumans dotter!
    Kul att du har hittat till Thomas sida :)
    För några månader sedan kom den nya, reviderade kubaboken ut i bokhandeln, en bibel för alla som älskar Kuba. Jag har den gamla boken hemma, men den är totalt sönderläst.
    Det har i dagarna skett massor med uppdateringar på TG-media, Thomas hemsida, välkommen på ett besök!

    Mvh
    Monica/Mimo

    SvaraRadera
  4. Hej Monica och tack för tipset! Jag har varit på Thomas sajt och läst igen, men oj vilken Kuba-längtan jag får. Med tankens kraft hittade jag mig själv sittandes på ett café i Trinidad... Den är beroendeframkallande, helt klart! ;) Nu väntar jag bara på den lovade uppdateringen på Mexiko-delen. Salu2, Johanna

    P.S. Din blogg verkar superintressant också.

    SvaraRadera