30 december 2006

Latin Grammy Awards

från Madison Square Garden i NY (2/11 -06) sänds på TV2 ikväll kl. 23.20.

5 kommentarer:

  1. Hihi, jag såg den för ett par dagar sedan på någon annan kanal. Jag skaffade nämligen en digitalbox till familjen i julklapp och får in en massa nya kanaler, bland annat en kanal från Mexiko! Det känns som om man vore där när man ser lokalnyheter och skvallerprogram :) Längtar!

    SvaraRadera
  2. Har du några favoriter som är nominerade, någon du hejar på särskilt eller så där? :)

    SvaraRadera
  3. Glitter och glamour, galor och melodifestivaler och sånt är egentligen inte min grej, men jag kan inte låta bli att fascineras av det latinska temperamentet och dessa eldiga och skönsjungande artister. Jag antar att det är kontrasten mot det skandinaviska svala och kontrollerade som tilltalar mig. Det hade nog varit ett lika stort nöje att höra doña Carmen i köket vid chiligrytan (förutom att de här är proffs förstås).

    Vad som helst på spanska!? Nej, inte riktigt, men hade de sjungit på engelska eller svenska hade jag säkert inte varit lika intresserad av att se programmet. Det är konstigt det där... =)

    Det var en riktig julklapp, Annelie! *ler lite avundsjukt* Det hade varit jättekul att få, men jag är superglad över träden i Vi-skogen och geten jag fick - nej, inte i gästrummet utan i Afrika där de gör mer nytta!

    Linda: Nej, jag hejade inte på någon speciell. Tyckte bara att det var kul att se showen och höra lite spanska för omväxlings skull. Av de nominerade är den spanske Alejandro Sanz klart bäst. Jag har det mesta han har gjort på cd/mp3 hemma. Jag gillar några av Shakiras låtar också för hennes speciella röst och sätt att sjunga, men hon går nog bättre hem hos en lite yngre publik.

    Vargakvinnan: Inga hämningar där inte... Ricky Martin tog sig i skrevet så många gånger att jag tappade räkningen ganska snart. Tackelitack! Önskar det samma. :)

    SvaraRadera
  4. Av en ren slump såg jag Latin Grammy Awards. Som en spanien-sydamerika-lover så var det självklart att se på hela. Den var grym! Och oj, Shakira vann ju alla priser. Nästan.

    SvaraRadera
  5. Ja, det var verkligen underhållande! Jag försöker hålla ögonen och öronen öppna när det gäller SA/Spanien. :)
    Johanna

    SvaraRadera