6 januari 2007

Det finns någon som behöver dig!

I januari går Solidaritetsbloggens hjälp till barn i Ukraina (projekt på SOS-barnbyar). Minst en hundring satsar vi och det har väl du också råd med, eller hur? Man måste inte vara med varje gång men det är önskvärt förstås. Läs mer hos Farsan Baloo (som organiserar detta och skriver bloggen) hur du ska göra för att vara med.

5 kommentarer:

  1. Idag sjösatte 15-åring med kompisar sitt projekt för att dela med sig till andra barn i världen. Så jag koncentrerar mig på den uppgiften. Jag har redan fått information om att bidrag på mindre än 500:- ej godtas :S

    SvaraRadera
  2. Nu förstår jag ingenting! Du kan inte mena på Solidaritetsbloggen som Farsan Baloo organiserar. Det måste vara någon annan blogg. Om du eller någon annan klickar på den länken jag har här kommer ni till rätt blogg.

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte vad det här handlar om eller varifrån informationen kommer ifrån. Inte mig i alla fall.

    Det skulle nämligen innebära att jag själv är automatiskt utesluten eftersom jag aldrig bidrar med mer än krävda hundring.

    SvaraRadera
  4. Hej alla!
    Jag har uttryckt mig klantigt! Jag förstår det nu. Vad jag MENADE med min kommentar var detta:

    Min äldsta dotter har tillsammans med några kompisar på egen hand startat en insamling bland nära och kära för att skänka en summa pengar till PLAN. I DEN insamlingen har min dotter förklarat att hon vill att jag skänker minst 500:-. Alltså till HENNES insamling ... som hon har dragit igång med vänner.

    Jag ber om förlåtelse för min klantiga formulering i kommentaren här intill. Jag hoppas ingen är jättearg på mig ;)

    SvaraRadera
  5. Nej, nej, ingen fara Christina! Sånt händer. Det slumpade sig så bara att en annan bloggare hade fått uppmaningen att skriva lite mer om solidaritet för att kunna delta INTE AV SOLIDARITETSBLOGGEN utan av någon annan liknande blogg och det hade blivit missförstånd.

    Men nu tillbaka till det ENDA RÄTTA:
    Delta i Solidaritetsbloggen vars länk du hittar i det här inlägget! Ha en bra dag!

    SvaraRadera