13 januari 2007

Äkta eller falskt leende?

Är du en bra människokännare? Kan du skilja ett äkta leende från ett falskt. Lotten tipsar om ett test där du får svart på vitt. Enligt testmakarna är de flesta sämre än de tror . Själv fick jag 17 rätt av 20 och blev lite förvånad. Det är inte så lätt som man kan tro. Upp till bevis nu!

7 kommentarer:

  1. kul test. Fick 16, men chansade vilt på vissa... :)

    SvaraRadera
  2. 11 rätt hade jag! Oj oj, är jag verkligen så dålig på att se sådant!?

    SvaraRadera
  3. Hm, 15 rätt hade jag...

    SvaraRadera
  4. Ja, det är roligt att leka lite. :)
    Man fick verkligen använda första intrycket, intuitionen eller vad det nu är, eftersom det gick så snabbt och man fick ingen andra chans att kolla och tänka efter. Sedan efter testet fick man veta lite mer, men det var ju så dags...

    SvaraRadera
  5. Jag gjorde det där för en tid sen ... fick 17 rätt ;) Men jag gick BARA på ögonen ....

    SvaraRadera
  6. Kul! Jag fick 14 rätt, och det jag mest gick pâ vad hur fort leendet försvann. Den första tjejen, t.ex, man ser att det riktigt drar i mungiporna när hon ska sluta le.

    Svârt annars. Folk i säljaryrken ler ju falskt dagarna i ända, och deras framgâng beror mycket pâ hur äkta de verkar.

    SvaraRadera
  7. Christina: Ögonen sägs vara själens spegel och det ligger mycket i det. Jag inbillar mig att man ser "värmen" i ögonen om leendet är äkta. :)

    Anna: Jag är allergisk mot konstant leende försäljare. Inte för att surpupporna på El Corte Inglés är bättre, men jag blir bara "anti" om någon är tillgjort hurtig och glad. De borde visa äkta engagemang och intresse i stället. Men om inte det finns... då kanske man ska byta jobb.

    SvaraRadera