3 mars 2007

Dagens tanke

Det brukar bli bra till slut
och är det inte bra
så är det inte slut än.


Tiden står stilla i en liten by i Belize.

7 kommentarer:

  1. En fin tanke tycker jag! ;)
    Kan vara bra att ha i åtanke de stunder då det känns motigt.

    SvaraRadera
  2. Motverkar Murphys lag ganska bra, tycker jag! :)

    SvaraRadera
  3. I Värmland finns ett närbesläktat talesätt: Det ordnar sig alltid - och om det inte ordnar sig, så kvittar det. (detta i översättning, alltså!)

    SvaraRadera
  4. Fin tanke och fin bild. Känns väldigt Belize på nåt sätt- Tycker du om Belize? Jag var där väldigt kort tid , bara några dagar och ibland är jag sugenpå att se mer , ibland känner jag att det finnas väldigt många merspänande länder.

    SvaraRadera
  5. Klimakteriehäxan: Hur låter det på värmländska?

    Thérèse: Tack! Ja, jag tyckte om Belize, men gjorde bara en kortare trip på 3-4 dagar dit. Åkte över från Puerto Barrios i Guatemala till Punta Gorda (bilden är därifrån) och besökte maya-indianer som bodde i en by på ett par timmars bussresa därifrån. Kan skriva mer om det nån dag och lägga ut några bilder.

    SvaraRadera
  6. Jag passerade genom hela landet när jag åkte från Chetumal i Mexico till Flores i Guatemala. Vi gjorde ett stopp i Belize City och i en mindre stad jag just nu glömt namnet på så jag var också bara där några dagar. Ibland tänker jag att jag skulle vilja åka tillbaka men jag vet inte.

    SvaraRadera
  7. Jag hade gärna sett mer av Belize, men just nu tror jag inte att jag kommer att åka tillbaka dit även om snorklingen och naturen på t.ex. Caye Caulker lockar. Det finns så många andra ställen som ligger högre på prio-listan.

    SvaraRadera