6 mars 2007

Resefrågan på DN

Dagens Nyheter har inlett ett samarbete med Lonely Planet för att kunna svara på läsarnas resefrågor. Det är inte så många som har upptäckt servicen Resefrågan ännu och det finns bara en handfull frågor besvarade på online-tjänsten men själva idén är lysande. Informationen verkar vara rätt detaljerad och användbar. Undrar hur lång tid det tar att få svar.

6 kommentarer:

  1. Vad har du frågat? :)

    SvaraRadera
  2. Har inte frågat något ännu, men borde kanske testa och se hur det funkar.

    SvaraRadera
  3. Nu har jag ställt en fråga om Chile (måste ses, när är det bäst att åka och hur lång tid man behöver) och väntar med spänning på svaret.

    SvaraRadera
  4. Inga frågor om Marocko ännu och inte verkar man kunna fråga om Marocko heller. Dåååååligt! Jag får kasnke ta och fixa en sån där frågelåda själv, det kunde kanske vara kul. ;-)

    SvaraRadera
  5. Nejmas frågelåda låter som en spännande idé! Du kanske har kortare svarstid än DN. :D

    Jag tror dock att du har missuppfattat det där med Marocko! Du kan ju ställa en fråga om vilket resmål som helst, men just nu är det bara de få länder som kommer upp som någon har frågat om. Jag skrev landet i rutan där det står "ärende". Men som sagt, jag väntar fortfarande...

    SvaraRadera
  6. INGET SVAR FORTFARANDE! Antingen svarar de inte på frågor från personer som inte skriver under med eget namn eller så är det som Nejma säger: bara vissa länder är med. Jag vet inte...

    SvaraRadera