24 mars 2007

Sommartid




















Idag får vi vara uppe xtra länge... eller vi kan passa på att sova xtra länge imorgon bitti... eller hur var det nu igen? Jag ställer klockan framåt när sommaren är framför oss och bakåt när vi har sommaren bakom oss. Och sova? Vem har tid med det?

Bilden på den underbara Dalí-klockan snodde jag från en spansk blogg.

4 kommentarer:

  1. Den där bilden är bara så fin!!

    Tack för påminnelsen förresten, för första gången i mitt liv (?) så hade det nog varit helt möjligt att jag skulle glömt att vrida klockan framåt inatt.

    SvaraRadera
  2. hmmm... jag tycker att det var sådär jag eftersom jag jobbar, i min värld var klockan fyra när jag steg upp och jag var på jobbet fem.. men som allt annat så vänjer man sig! :) ha en skön dag!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker mycket om Dalí-klockorna också. Han har många "för surrealistiska" tavlor för min smak, men de hängande klockorna tilltalar mig av någon anledning - och färgerna är vackra. När jag var på Museo de Reina Sofía i Madrid för ett antal år sedan köpte jag faktiskt en liten pinsch (eller brosch eller vad de nu heter) som ser ut som en Dalí-klocka.

    SvaraRadera
  4. Vargakvinnan: Det lät inge vidare, usch! Hoppas att du hinner njuta lite av solen idag trots att det är din arbetsdag!

    SvaraRadera