13 maj 2007

Ihanaa, Leijonat!


Det är inte varje dag de
Finska Lejonen spelar
VM-final.

Gissa vem som sitter
fastklistrad i tv-soffan idag!




UPPDATERING
Imorgon är vi alla finnar och Finlands sak är vår skriver Aftonbladets sportjournalister, men samtidigt pryds artiklarna med detta:



Vad trött jag blir! Den svenska missunnsamheten visar upp sitt fula tryne igen. Grow up! Ta förlusten mot Kanada som en man och kom igen till nästa gång. Bättre kan ni. Nu hejar vi på Finland!

5 kommentarer:

  1. Äsch, för min del kvittar det. Jag vet inte vilka jag ska heja på - för min del kan lika gärna Kanada vinna, jag gillar Kanada och de är duktiga.

    SvaraRadera
  2. För mig är det självklart att jag hejar på Finland i finalen. Det är mitt lag eftersom jag är född och uppvuxen där. På samma sätt hejar jag på Sverige för att det också är mitt lag. Jag har bott i Sverige i hela mitt vuxna liv så det vore konstigt annars. Egentligen blir det problem först när de möter varandra. ;)

    Men jag har ingen förståelse för att man trackar ner på varandra (från båda sidor). Det gör mig bara förbannad för att det är så barnsligt. Dessutom är det bara sport, cool down! (nu menar jag inte dig, Johanna)

    SvaraRadera
  3. Alla dumma kommentarer går fetbort! Bara så du vet så du inte behöver anstränga dig...

    SvaraRadera
  4. Jag är inte alls hockeyintresserad (hade nästintill missat att Sverige var i semifinal igår), men jag förstår mig inte heller på den där missunnsamheten. Alltså, spelar Finland (eller något annat land) mot Sverige håller jag på (såklart ;)) Sverige, men annars tycker jag faktiskt att det är roligt när det går bra för grannländerna. Såg nyss på TV att Kanada vann, och det var synd. (Ärligt talat alltså, inget fjäskande här inte - är det något jag inte kan så är det att fjäska.)

    SvaraRadera
  5. Jag hade järnkoll förr i tiden, speciellt på hockey men tittade på fotboll också. Numera blir det bara när det är stora mästerskap och då också ganska slumpmässigt.

    Det var tråkigt att Finland inte räckte ända fram, men Kanada var bättre. Hade Lejonen spelat hela matchen som de gjorde i tredje perioden hade det kanske gått vägen. Nu ligger inte jag sömnlös på nätterna för det. Tycker att det är kul de vann en silvermedalj.

    Nej, jag tror inte att du fjäskar! Det skulle du inte ha nåt för hursomhelst, för det är bara motbjudande. ;)

    SvaraRadera