4 juni 2007

Bild på väggen

Hittade en husfasadsbild hos Nadia och kom på att jag också har en, minst. Den här är från Xalapa i Mexiko (mittemot en kubansk restaurant på en liten tvärgata till C/Primo Verdad där man kan få en äkta bucanero efter lite tjat... kan vara bra att veta ifall du har vägarna förbi), fast det kanske är svårt att tro när man ser vem bilden föreställer. Har du någon liknande bild? Fram med den bara och glöm inte att berätta i kommentaren så jag kan komma och kika!

7 kommentarer:

  1. Kram tillbaka! ;-) A

    SvaraRadera
  2. Anonyma kramar är alltid trevliga, speciellt om man vet vem som ger dem! ;D

    SvaraRadera
  3. Det ser ju ut som Einstein!

    SvaraRadera
  4. Inte bara ser ut, det är det också!

    SvaraRadera
  5. Det var en fin fasadbild. Kan inte komma på att jag har något liknande. Har lite foton på berlinmuren, samt en massa revolutionära budskapsbilder från Kuba förstås ;)

    Om boken i hängmattan du undrade över. Försökte kolla fotot i största formatet, men kan inte för mitt liv komma på vad jag läste i somras förra året. Ligger gärna i hängmattan med en god bok när jag har semester. Det brukar bli många böcker...

    SvaraRadera
  6. Jasså det är Einstein? Undrade just vem det kunde vara :)
    Har en hel rad med husfasadbilder som jag skall se till att ladda upp :)

    SvaraRadera
  7. Mimo: Hehe, fasadbilder på Kuba?? Jag såg inga. ;D

    Hängmatta och en god bok, åh vad mysigt det låter! Själv ska jag nog jobba hela sommaren. :(

    Nadia: Riktigt fina bilder! Ska se om jag har fler... Någon på Che har jag nog, och någon graffiti från Veracruz, men annars minns jag inte. Vamos a ver.

    SvaraRadera