10 juni 2007

Bäst att stänga av datorn


när man upptäcker på Weather Pixie
på bloggen att det regnar här hemma.

Den där hunden förföljer mig.
Jag har inte skaffat den.
Den har adopterat mig.

13 kommentarer:

  1. Du kan ju inte stänga av förrän jag fått veta vad Caliguay är för något ;)

    SvaraRadera
  2. Hehe, nej, du har rätt! Var precis och hämtade ett glas vatten och då hade du hunnit kommentera. ;)

    Caliguay är calimochos kompis, alltså torrt vitt vin och sodavatten, sockerdricka eller nåt. Calimocho är ju rött med cola. Har du aldrig druckit det i Madrid?

    Läs mer här: http://es.wikipedia.org/wiki/Calimocho

    SvaraRadera
  3. Calimocho har jag druckit men inte Caliguay , får prova någon gång. Låter godare än calimocho , som är helt drickbart men inte min favorit

    SvaraRadera
  4. Hej
    Ingen idé att skriva det här om datorn är avstängd.Fast Du slår väl på den nån gång igen?
    Här blir de tnog till att slå av o dra ut sladdar o annat framåt kvällen.Åskan hänger i luften.
    :)

    SvaraRadera
  5. Åh, nej, regn! Jag som åker till Sverige imorgon och hade önskat mig somrig värme och sol, så där soligt och vackert som Sverige är i mina fantasier just nu...

    SvaraRadera
  6. Thérèse: Caliguay är gott och läskande när det är varmt så det kan jag verkligen rekommendera!Mocho-varianten har jag aldrig testat, men den låter lite äcklig. :p

    Sodavatten?! Vad fick jag det ifrån, kan man ju undra... Det är godast med [e-sprait] som man säger därnere. ;)

    Gunnar: Ja, självklart! Du tror väl inte att jag kan låta datorn vara avstängd någon längre tid. Den får bara ledigt när jag jobbar och några korta stunder annars om den ber snällt. :) För åskan har jag en sån där manick i uttaget som ska skydda från Tor.

    Lisa: Ingen fara, imorgon ska det vara sol iaf. Det var nog kyligare på torsdag. Men de kan ju ha fel. ;) Välkommen hem!

    SvaraRadera
  7. kollar in och ser att du hållit dig borta en stund...

    ha det...

    SvaraRadera
  8. Det kanske tyder på att man är lite skadad där framför datorn, ja. ;) Haha. Men du får ju se till att komma tillbaka någon gång också, datorn måste underhållas. ;)

    SvaraRadera
  9. Heh! Nu när jag fått nätet att funka hemma hos mig så kommer jag nog inte stänga av datorn de närmaste timmarna, oavsett hur mycket det regnar!!!! :D

    SvaraRadera
  10. Caliguay och calimocho var båda nyheter för mig. Ska fundera på om jag vågar testa...

    SvaraRadera
  11. Smultronkiwi: Det är helt ofrivilligt! :) Det har varit så otroligt mycket annat så jag har inte hunnit blogga. Sköt om dig du med! :)

    Johanna: Lite bloggskadad?! Det är mitt mellannamn. ;D Jadå, jag kommer igen... nu blir det bara en snabbtitt... senast när det regnar (imorgon har jag hört) blir det uppdatering och bloggläsning.

    Härligt, Haydee! Jag har en del att ta igen, både hos dig och andra bloggkompisar, antar jag. :)

    Klimakteriehäxan: Caliguay är gott! Jag har för mig att den kallas/kallades "Dagens" i Stockholm. Rätta mig gärna om jag minns fel.

    SvaraRadera
  12. ja, nu har du allt varit borta bra länge. Kom tillbaka! Själv har jag bloggat så gott som dagligen den senaste veckan och har egentligen spenderat alldeles för mycket tid framför datorn.

    SvaraRadera
  13. Här är jag juuh! ;D Idag ösregnar det så det är en perfekt dag för att blogga, skriva brev (ja, jag menar riktiga brev!)och annat som har blivit åsidosatt på senare tid.

    Nadia, du har verkligen varit produktiv! Verkar vara "en periodare" du med. *asg* Såg lite snabbt på Google Reader att du har skrivit massor med intressanta inlägg! Härligt, ser verkligen framemot att läsa dem noggrant!

    SvaraRadera