10 juli 2007

Bläddrat i blaskan

Sänkt skatt för kvinnor De måste ha gnuggat geniknölarna ordentligt för att kunna komma på ett så fantastiskt förslag! For Pete´s sake! Jag vill inte tillhöra något B-lag. Det ska vara lika mycket stålar i lönekuveret oavsett vad man har i brallorna.

Ska jag nån gång åka till Danmark, måste jag hit!

Varningstext på ölburkar? Undrar hur många tonåringar låter bli att dricka efter att ha läst texten: "Under 18 år? Avstå alkohol!"
Skulle tro att de är lätträknade.

Jag kanske inte vill leva under ett träd, men fick många trevliga tankar när jag läste Alexandra Pascalidous kolumn om livsval. Fler såna förebilder!

6 kommentarer:

 1. Då var det inte i Metro du hittade underlivet? Eftersom du läser den nu.:-)

  SvaraRadera
 2. Det minns jag inte... Ramlade nästan av bänken så jag tror att jag tappade tidningen i farten. Läser oftast nån bok på morgonen, om jag inte är för trött. Men det är klart, det finns en del intressanta artiklar också bara man slipper underliven. Tänkte inte göra reklam, men det var en stor klädkedja vars namn börjar på L. De har bilderna på busskurerna också. Dem har du väl inte missat?

  SvaraRadera
 3. Jo, den reklamen har gått mig fullständigt förbi - kanske min stad är för liten. Jag cyklar och passerar väldigt få busshållplatser. Det finns inga kurer i min stad.

  SvaraRadera
 4. Jag vill också cykla till jobbet! Men det är alldeles för långt... :(

  SvaraRadera
 5. Fan vad korkat.

  Lika lön för lika arbete känns som en smartare idé.

  SvaraRadera
 6. Ja, eller hur! Man behöver inte speciellt mycket utbildning för att räkna ut det.

  SvaraRadera