20 september 2007

Pavarottis kronprins

Jag är inte så mycket för Idols och sånt men vem kan motstå detta?

10 kommentarer:

  1. Fan-bloody-tastic!!!!! Det är så tårarna kommer! Vilken INLEVELSE!!! TACK!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, den där videon är helt otrolig. Jag tittade och lyssnade på den om och om igen i somras.

    SvaraRadera
  3. Sorbi: Jag blev också tårögd. Vilken röst!

    Haydee: Jag är ju lite "Kalle bakom" när det gäller Idols så jag vaknade till först nu. ;) Det var en jobbarkompis som visade mig den här videon.

    SvaraRadera
  4. Som Haydee, vet jag ofta inte mycket om sån´t här. När jag fick upp det på ett annat ställe trodde jag man skulle göra narr av honom. Så jag stängde av. Blir ledsen och förbannad när man kränker andra så. Och så visar det sej vara så här! På riktigt! Tack snälla du för att du gjorde mej nyfiken ändå.
    Mariann

    SvaraRadera
  5. Mariann: Delad glädje är dubbel glädje! :) Jag följer inte heller Idol eller andra liknande program och har garanterat inget till övers för förnedrings-tv. Att jag fick nys om den här videon är helt och hållet en kollegas förtjänst. Hon hade sett den på YouTube.

    SvaraRadera
  6. Tack för att du la ut den där - jag såg den för några veckor sedan men lyckades aldrig hitta den igen på You Tube när jag sökte! Jurymedlemmarnas miner är banne mig BÄST - före, under och efter! Men vilken röst - och jag är ändå inget opera-fan!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar inte sånt där... men är det den videon jag tror är den underbar...vilken röst. Allt gott A-M

    SvaraRadera
  8. Klimakteriehäxan: Det var så lite så. Själv gillar jag opera, inte allt men jag har vissa favoriter. Pavarottis Nessun dorma är självklart en av dem.

    Annemarie: Nej, de här programmen tillhör definitivt inte de 1000 man ska ha sett innan man dör. ;)

    SvaraRadera
  9. Jag har hört om honom och i går såg jag en stor affisch på honom i stadens skivaffär. Hans skiva fanns att köpa. Man blir så glad av såna framgångar!

    SvaraRadera
  10. Mamma där hemma: Visst är det underbar att se och höra honom sjunga! Han lever verkligen sin dröm. Det är ren och skär lycka.

    P.S. Tack för tipset om skivan!

    SvaraRadera