21 september 2007

Vilt hjärta och flyktig själ

Du bär äkta zebrablod i dina ådror. Ditt vilda hjärta och din flyktiga själ skapar ibland problem för dig, men med ett öppet sinne lyckas du surfa dig igenom de flesta stormar utan att ta allt för illa vid dig. Du är full av påhitt och älskar slump, infall, ryck och andra plötsliga oförutsedda företeelser i livet. Ibland händer det att du får slå till full reträtt när du i din tanklöshet har gått ut lite väl hårt. Du har lite svårt att finna dig i ramar och kan därför ha problem med fasta strukturer som jobb och relationer.

Jag är barnsligt förtjust i olika tester som t.ex. Vilket djur är du? som jag hittade hos utmärkta Humaniorabloggen... trots att jag är fullt medveten om att det inte ligger så mycket som en uns av sanning i svaren. Ja, eller man tolkar in det man vill ha som svar. Inte blev jag någon puma (det alternativet fanns visst inte) men randig i alla fall... zebra är ett spännande djur så inte mig emot. Vill inte att allt ska vara förutbestämt och lämnar rätt mycket åt slumpen stämmer bra. Skönt att inte få åsna som svar, fast envis är jag ju. Den sista meningen stämmer inte alls.

11 kommentarer:

  1. Ett äkta fullblod blev jag....

    SvaraRadera
  2. Jag blev en liten ponny... Så här lyder texten om mig... :-)

    "Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet."

    SvaraRadera
  3. Mammamia: Det låter tjusigt! Får en annan att låta som en gatukorsning... =)

    Mia: Känner igen mig i att vara fast i sin övertygelse och att ha en positiv livssyn. Lite ponny är jag allt. :)

    SvaraRadera
  4. Haha, jag blev en ponny och det stämmer ganska bra:

    SvaraRadera
  5. Hej
    Det var en kul test! En liten Ponnysjäl gömde sig tydilgen hos mig.Vem hade kunnat tro det.
    Trevlig helg!
    :)

    SvaraRadera
  6. Jag gjorde det där testet för några dagar sedan, och blev precis som Mia en ponny. Både stämmer och inte stämmer, precis som det brukar vara med sådanadär tester. ;)

    SvaraRadera
  7. Anna: Med alla smarriga tapas är det lätt att bli en ponny. ;) Inte för att du verkar ha såna tendenser.

    Gunnar: Ha en bra helg du med! Hoppas på många deltagare i deckarkrysset!

    Elisabeth: Det är ju det som är så bra: man väljer bara de egenskaper som tilltalar en. =)

    SvaraRadera
  8. Kul test tycker jag som är ett njutningsfullt och självsäkert fullblod :-)

    SvaraRadera
  9. Strö salt i såren bara... ;) Fast egentligen, zebra är ju inte sämre. Bara annorlunda. :)

    SvaraRadera
  10. Jag blev också zebra och precis som när det gäller horoskop så stämmer det på pricken :) Jag gillar metros horoskop och nu har jag lyckats lura killarna på jobbet att också börja läsa, så varje dag är det högläsning och vilda tolkningar!

    SvaraRadera
  11. *asg* Att läsa horoskop kan vara underhållande, bara man inte börjar tro på dem... ;D

    SvaraRadera