3 januari 2008

Det är läge att åka till Kuba nu

skriver Thomas Gustafsson på sin blogg. Ja, för mig är det alltid det men nu är det hög tid om man inte har varit där innan och vill uppleva "det gamla Kuba". Även om man inte bryr sig om politik eller samhällsfrågor är det ett spännande och intressant resmål. Åk dit!

4 kommentarer:

 1. Jo Kuba är ett sånt ställe man borde åka till innan hela landet förändras för det är väl stor risk att det gör det rätt snart. Har i väldigt många år tänkt åka dit men verkar inte komma iväg. Får skärpa mig!

  SvaraRadera
 2. Misstänker att det dröjer innan jag kommer dit också, tyvärr! Fast man ska aldrig säga aldrig... Jag bestämmer mig väldigt snabbt ibland.

  SvaraRadera
 3. Har precis kommit hem från Kuba och det var väldigt omskakande. Ett fantastiskt vackert land med massor av motsättningar som garanterat sätter igång tankarna. Alla som åker dit borde ge sig ut på egna äventyr för att uppleva riktiga Kuba och lämna de inlåsta all inclusive hotellen där turistapartheid praktiseras. Bo hemma hos folk och se hur den vanlige kubanen har det, det var en upplevelse för livet. Tyvärr vet jag inte om det blir så mkt förändring framöver, det kändes som det var stiltje där nu och man bara väntar på att gubben ska trilla av pinn, men han har ju en bror oxå som i praktiken redan tagit över makten.....
  Kuba i mitt hjärta-för alltid!
  Åk dit!
  Sali

  SvaraRadera
 4. Kunde inte ha sagt det bättre själv! :) Jag var inte i närheten av all-inclusive och skulle inte kunna tänka mig att ha den sortens semester heller. En stor del av resans behållning är ju kontakten med lokalbefolkningen. Att det sedan är ett vackert land med intressant historia får man som bonus.

  SvaraRadera