21 juli 2008

EXIT KALAHARI

Jag kan inte gå in i en affär utan att komma ut med en bok! Skulle egentligen handla mat igår och vad händer? Jo, jag passerar pockethyllan på vägen till grönsaksdisken och får med mig en bok förstås. Om jag ångrar mig? Inte ett dugg. Fick nämligen tag i en spännande historia om två SVT-medarbetare som åker på safari i Botswana. Jag har ett svagt minne av att jag läste om händelsen. EXIT KALAHARI (länkar till en inbunden bok för att det finns en kort recension där; pocket kostar bara 36 kr - inte dyrt precis!) är skriven av Jenny Söderqvist och Helene Åberg och 1 krona av varje såld bok går till SOS-barnbyar i Botswana. Kan man låta bli att köpa den då?!

7 kommentarer:

 1. Självfallet ska man köpa en bok när tillfälle ges!!! Hur skulle det annars gå med alla underbara böcker där ute som man missade helt???

  Har förresten läst flyga drake nu :-) En bok som berör mycket! Väldigt sorglig dock, tyckte jag...

  SvaraRadera
 2. Jag har last den, reportertjejerna ar supermodiga! Du kommer nog gilla den, den bygger som sagt pa en verklig handelse.

  SvaraRadera
 3. SOBRI: Jo, så är det ju. Problemet är bara att jag inte hinner läsa de alla! *suck*

  Flyga drake är en stark berättelse som berör en djupt. Sorglig, ja, men mycket hopp och kärlek också.

  CHRISTEL: Jag har läst de första 30 sidorna men jag gillar den redan! Inget litterärt storverk men självupplevt, spännande och intressant. Förstod att du skulle gilla den!

  SvaraRadera
 4. Någon gång hinner du läsa alla dina böcker ska du se :-) Det finns måååånga flygplatser att sitta och vänta på ;-)

  SvaraRadera
 5. Haha, OK, jag är överbevisad! ;D

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad roligt att du hittade till min blogg! Resor är min stora passion och jag finns också på www.reseguiden.se där finns mycket för någon som gillar att se sig omkring!
  Jag heter Veiken även där!!

  SvaraRadera
 7. VEIKEN: En Costa Rica-bild kan jag nosa mig till hur lätt som helst! ;) Ska ta och kolla reseguiden vid tillfälle. Tack för tipset!

  SvaraRadera