22 augusti 2008

Visste du att...

hälften av alla arbetare, kvinnor och män, i världen tjänar mindre än 2 USD om dagen.

5 kommentarer:

 1. Usch ja , det visste jag tyvärr. Helt vansinnigt att det ska vara så år 2008. Resurser finns ju att lägga på dyra krig och nya häftiga vapen men inte på att bekämpa fattigdom , analfabetism och sjukdomar som ingen borde dö av 2008.

  SvaraRadera
 2. Mm, det var ingen nyhet för mig heller men fick ett nyhetsbrev där det stod en del kring just det här temat och jag kunde inte låta bli att posta det här på bloggen. Antagligen når det bara de "redan frälsta" - de andra kanske inte bryr sig så mycket - men man kan ju alltid hoppas.

  SvaraRadera
 3. Jag brukar känna likadant att jag vill ta upp sånt på bloggen då och då. Man vet ju inte någon som läser kanske tänker till. Jäklar vad jag hade propagerat om jag hade haft någon av dom där stora modebloggarna. Hade nog mest blivit orättvisor och för lite om kläder så jag får väl inse att jag aldrig blir någon modeblogg.

  SvaraRadera
 4. Haha, vi kanske borde bli modebloggare för en dag! Fast som du säger... det är nog kört för oss redan från början. Vi är inte tillräckligt ytliga. ;)

  Lyckas man få en endaste att tänka till så har man ju vunnit nåt, eller hur? :)

  SvaraRadera
 5. Jo, visst visste jag det, men det hindrar mig ju inte från att tänka till ett varv till. Det är så lätt att ta allt man har för givet och bara vilja ha mer.

  SvaraRadera