13 mars 2009

Mitt eget fredagsfoto


I Orongo-inlägget skrev jag om fågelkulten på Påskön och nämnde då denna symbol för lycka och fruktbarhet. Eftersom jag inte hinner delta i fotokedjor idag får den här bilden bli mitt eget fredagsfoto. Ingen höjdarbild, men tyvärr den enda jag har, tagen precis innan avfärd från flygplatsen i Hanga Roa (den står alltså innanför staketet vid landningsbanan). Med fågeln skickar jag lycka och solsken till er alla. Ha en skön och avkopplande helg!

16 kommentarer:

  1. Tjusig pippi!Önskar dig en trevlig helg. Själv ska jag jobba, men det är väl lika så bra, så slipper man se snöeländet! På måndag lovas det ju sol och varmt, men jag ska nog försöka vara med på Utan ord ändå! /Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Lyckan hoppas jag alldeles speciellt på;)) Solskenet är jag glad om jag slipper, det skickar jag tillbaka till Sverige. Ni kan nog behöva lite av den varan...
    Hoppas din helg också blir fin!
    Kram Ninni

    SvaraRadera
  3. Jag blir glad av dina bilder från Påsk ön, det är en spännande ö som åtminstone jag tror att jag enbart kommer att få njuta av på dina bilder.
    Härliga färger i bilden och att den ger lycka hoppas jag att många får uppleva.

    SvaraRadera
  4. Bilderna från din resa till påskön gör en verkligen hoppfull att sommar och sol ska återvända till Sverige.
    Härligt ned alla de bilder du visar i föregående inlägg.
    Önskar Dig en härlig weeekend.

    SvaraRadera
  5. Härlig pippi! :)

    Hoppas att du får en fin helg!

    Jag har precis fått tillbaka min dator efter den har varit hos 'doktorn' så nu ska jag läsa ifatt och blogga ;)

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Härlig fågel med en historia, kul att du berättade.

    Dessutom passar din bild i åtminstone fredagsfärger och en och annan dörr kan jag oxå skymta, så den passar oxå i fredagsfoto.

    Må gott, önskar Irene

    SvaraRadera
  7. Härlig fågel från Påskön!

    Ha en trevlig helg du med!

    SvaraRadera
  8. Intressant och spännande historia i ditt förra inlägg, och jag blir glad av att se fler av dina bilder från Påskön, så fina!
    Roligt att få se statyn utav fågeln också!
    Ha en skön helg, kram från Ninnie

    SvaraRadera
  9. Ha en bra helg själv Pumita!

    SvaraRadera
  10. Skickar lycka och solsken till dig med! Härligt att du vill dela med dig av alla fina bilder från alla hörn i världen du har varit på. Speciellt Påskön som jag inte har sett så mycket från innan. Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  11. ANETTE: Med rätt inställning funkar det mesta. :)

    NINNI: Det har sett lite bättre ut på solfronten de senaste dagarna men solbrist är det fortfarande. Du får desto mer lycka istället. ;)

    SINNESKATTEN: Han på Påskön bedyrade att den bär lycka med sig så vi får lita på honom. :)

    LOTTAM: Hoppet är väl det sista som överger en... ;)

    VITA STUNDER: Jag har undrat varför du inte har synts till. Kul att du är tillbaka! Din dörrbild och texten är suveräna.

    SOLVARM: Ja, det har du rätt i, hihi! Det är grått och grönt och det finns både dörrar och fönster. Tre utmaningar på en enda bild. Bra jobbat om jag får säga det själv. =)

    NINNI och CECILIA: Visst är det! Ha det!

    NINNIE: Kul att du gillar mina inlägg. Det tar ju lite tid att skriva dem och fundera. Inte så lätt att komma ihåg allt man har fått berättat för sig. Sköt om dig du med!

    MONICA: Har du lugnat ner dig nu? ;)

    ANNELIH: Gracias, amiga! Du har säkert överskott på sol så det tar jag tacksamt emot. ¡Qué tengas un buen fin de semana!

    SvaraRadera
  12. Kul skulptur hos dig med. Trädet bakom ser nästan ut som svansen på skulpturen. Genomtänkt? Tillfällighet? Tack för din kommentr hos mig. Eva

    SvaraRadera
  13. En tillfällighet, absolut! Det här kortet knäppte jag så snabbt att jag knappt hann titta efter vad som fastnade. Det var ändå inte värt att missa planet...

    SvaraRadera
  14. Spännande foto hos dig, vad du än tycker själv... :-)

    SvaraRadera
  15. Ja, men det håller jag med om, hehe.

    SvaraRadera