24 februari 2010

Allt för min syster

Jag hade vissa förhoppningar, utan att egentligen veta vad jag skulle förvänta mig, när jag lånade filmen (som handlar om organdonation) men de infriades inte. Hade hört bl.a. att Cameron Diaz skulle överträffa sig själv och vara en duktig skådespelerska. Allt jag kan säga att det här är ytligt förutsägbart dravel. Se något annat! Tips? T.ex. Sin nombre, Återkomsten, Into the wild, Sommarminnen, Frozen river, I skuggan av värmen , Rachel getting married eller The Visitor.

4 kommentarer:

  1. Nej det låter inte så bra, jag har denna film liggandes och tänkte se den i helgen ;-(

    SvaraRadera
  2. Jag känner mig lite elak när jag skriver ner den totalt men det beror delvis på att jag hade hoppats på så mycket mer! Vore kul att veta vad du tycker!

    SvaraRadera
  3. Jag började att läsa boken av Jodi Picoult som filmen bygger på, men läste aldrig färdigt den för jag tyckte inte den var bra.
    Till saken hör att jag är en sån läsare som ger upp ganska snart om en bok inte fångar mej efter några sidor...Det finns ju så många andra bra böcker att läsa istället!Men jag har hör andra som tyckt att boken var väldigt bra, filmen har jag däremot inte hört något om.

    SvaraRadera
  4. Jag hade också hört positiva kommentarer om boken men den låg aldrig så högt upp på min prio-lista att jag skulle ha börjat läsa. Tänkte att den kanske är för sentimental för min smak (gillar såna böcker också men det måste vara av hög kvalitet). Filmen berörde inte, kändes inte äkta.

    Jag har också slutat kämpa med dåliga böcker. Ger dem max 100 sidor, lite beroende på hur ointressanta de är. Man måste ju prioritera när det finns så många böcker och så lite tid. :)

    Såg dig förresten nån gång på bok.nu. Har du slutat logga in där?

    SvaraRadera