Ananasen leder definitivt popularitetsligan så här långt. Visst, det är en fin frukt och jag var förtjust i ananas till jag för många år sedan fick en väldigt negativ upplevelse av en maträtt med ananas i. Den smakade så vedervärdigt att det dröjde länge innan jag överhuvudtaget åt något som hade med ananas att göra. Men nu börjar det gå ner lite då och då igen. Trevlig helg på dig med. Och jo, oliver är frukter. http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_frukter
Ananas gör sig fint på bild. Det finns så många spännande frukter numera och det finns en som är rosa med en lite kotte form, men hur i hel friden äter man den? En bruksanvisning i affärerna vore inte fel. Men ananas den vet jag hur man intar!
Godmorgon:) Där ligger ananasfrukten och bara är.. ser ut som den ligger på någon uteplats? Älskar ananas.. så är det bara och din bild är lite så där lagom mysko i kanske natten eller kvällsskymning:) Ha de gott trevlig fredag.
Mums med annanas. Och här har du nog fotat den i sitt rätta element skulle jag tro. Blev jättesugen på en annanas nu, ska ta cykeln till ica å se om jag kan hitta någon.
Det var en tidig morgon jag tog bilden och därför ser den lite "mystisk" ut. Frukten var inte mogen för att plocka än för den var gröngul på ena sidan. De andra jag såg, också liggandes krökta på marken, var helt gröna fortfarande. Men mamman i huset (bilden är tagen precis bakom där) hade lyckats hitta en som vi fick mumsa i oss på vägen från familjen. Och den var supergod!
Färsk ananas kan jag tycka är lite krånglig att "skala". Ofta får jag kvar som små träbitar när jag ska äta. Så jag gillar frukten i konserverad form. Krossad ananas i tårtor, mmm. Eller varför inte fritterad ananas och glass? Mums! Ditt foto från verkligheten är en form av ananas jag inte stött på. Tack för din kommentar.
Att dela ananas är en konst. ;) Det enklaste är om man allra först skär toppen och botten och sedan skalar den, delar den på längden i fyra delar för att få bort den träiga delen i mitten. Jag gillar ananas i alla former men godast är den färsk. Burkananas (i egen juice, aldrig sockerlag för det är sliskigt sött) äter jag också ganska ofta, mest i efterrätter och sallader eller i morgonfilen med müsli.
Ananasen leder definitivt popularitetsligan så här långt. Visst, det är en fin frukt och jag var förtjust i ananas till jag för många år sedan fick en väldigt negativ upplevelse av en maträtt med ananas i. Den smakade så vedervärdigt att det dröjde länge innan jag överhuvudtaget åt något som hade med ananas att göra. Men nu börjar det gå ner lite då och då igen.
SvaraRaderaTrevlig helg på dig med.
Och jo, oliver är frukter.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_frukter
Ananas gör sig fint på bild.
SvaraRaderaDet finns så många spännande frukter numera och det finns en som är rosa med en lite kotte form, men hur i hel friden äter man den?
En bruksanvisning i affärerna vore inte fel.
Men ananas den vet jag hur man intar!
Godmorgon:)
SvaraRaderaDär ligger ananasfrukten och bara är.. ser ut som den ligger på någon uteplats? Älskar ananas.. så är det bara och din bild är lite så där lagom mysko i kanske natten eller kvällsskymning:)
Ha de gott trevlig fredag.
Oj, vad den kroknat, din ananas - är det dags att skörda?
SvaraRaderaLyckost som sett ananas 'live'.
SvaraRaderaSmaskens med färsk ananas!
SvaraRaderaHa en trevlig fredag!
Mums med annanas.
SvaraRaderaOch här har du nog fotat den i sitt rätta element skulle jag tro. Blev jättesugen på en annanas nu, ska ta cykeln till ica å se om jag kan hitta någon.
Ha en bra helg.
Vilken inbjudande bild - gillas mycket :)
SvaraRaderaDet var en tidig morgon jag tog bilden och därför ser den lite "mystisk" ut. Frukten var inte mogen för att plocka än för den var gröngul på ena sidan. De andra jag såg, också liggandes krökta på marken, var helt gröna fortfarande. Men mamman i huset (bilden är tagen precis bakom där) hade lyckats hitta en som vi fick mumsa i oss på vägen från familjen. Och den var supergod!
SvaraRaderaAnanas när den är perfekt mogen....godast av alla frukter, enligt mig alltså. Ha en fin helg/Lis
SvaraRaderaGott med färsk ananas.
SvaraRaderaÅh vad synd. De här var odlade i växthus på Öland, och de skall vara riktigt mogna. Ha en trevlig afton.
SvaraRaderaDet vattnas i munnen ;-)
SvaraRaderaMmmm jättegott!
SvaraRaderaVilken härlig bild - färgerna lyser tillsammans i bilden.
Färsk Ananas är ju bara sååå gott !!!
SvaraRaderaSnygg på bild blir den också :)
Tackar för kommentaren hos mig !
Trevlig helg !
Mmmmmm, solmogen färsk ananas!! Nej nu blir jag riktigt avis!!
SvaraRaderaSnacka om färsk ananas! Mums!
SvaraRaderaFärsk ananas kan jag tycka är lite krånglig att "skala". Ofta får jag kvar som små träbitar när jag ska äta. Så jag gillar frukten i konserverad form. Krossad ananas i tårtor, mmm. Eller varför inte fritterad ananas och glass? Mums! Ditt foto från verkligheten är en form av ananas jag inte stött på.
SvaraRaderaTack för din kommentar.
Att dela ananas är en konst. ;) Det enklaste är om man allra först skär toppen och botten och sedan skalar den, delar den på längden i fyra delar för att få bort den träiga delen i mitten. Jag gillar ananas i alla former men godast är den färsk. Burkananas (i egen juice, aldrig sockerlag för det är sliskigt sött) äter jag också ganska ofta, mest i efterrätter och sallader eller i morgonfilen med müsli.
SvaraRadera